onsdag 22 februari 2012

Whoopie-time!


Heej!
Har ni haft en bra dag då? Det har jag. Vi for igen till vattentornet och åka pulka. Så har jag lite försökt att reda upp i min bokhylla. (Där nedersta hyllan är fuull med tidningar och barnböcker :) Det var ju lite så där svårt för FAST man är tolv så vill man ju inte ge bort eller kasta sina prinsessan tidningar.
:-)
Men man gör ju inget med dom så lika bra att nån annan får glädje av dom...väl. Men alltså nu har jag då högar med tidningar och pysselböcker på golvet. I går flyttade vi också på mina hyllor (alltså inte den här bokhyllan då) och vände min dörr åt andra hållet, så mitt rum är lite ovant nu...och råddet som tidigare gömts bakom dörren måste nu redas upp. Alltså det är ju kanske inte så råddigt där, men nu när det syns så är där liksom en massa färger och prydnadsgrejer...

Nåja, men till saken då. I dag bakade vi whoopies! Nån annan som provat? Vi köpte "Hello cupcake!" av Leila Lindholm på Adlibris, så nu ska det bakas både cupcakes och whoopies på sportlovet.
:-)
Tidigare har vi gjort "Dumlecupcakes" från den boken, men frostingen blev helt rinnig så man kunde liksom inte spritsa den så som man skulle på cupcaksena...så vi väntade till nästa dag och hade den i kylskåpet övernatten (då vi dagen före hade ätit cupcakes med lös frosting på) och det fungerade ju förstås. Så vi fick äta riktiga dumlecupcakes till morgonmål!
:-)
Men alltså vi bakade "Nutellawhoopies" i dag, och de blev riktigt bra. Bara att det blev 52st när det skulle bli 20. Ja, men det var ju bara bra i och för sig. Bara att mamma fick kämpa med att spritsa på nutellafrosting på 52st whoopies med en vanlig plastpåse som hela tiden hotade gå sönder och förstöra allting... Men de blev i alla fall goda!

Kram på er!

Elvira


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar