Om mig & bloggen

Den här bloggen startades den 6 juni 2011.

Den började som en Hej det här har jag gjort idag-blogg för att sedan plötsligt utvecklas till en bokblogg någon gång kring 2012/2013. Vilket den fortfarande är!

Eller bok och bok. Jag skriver en del om film och tv-serier också, lite om musik jag lyssnar på, en del om vad som händer i min vardag. Men mycket är det lista efter lista på böcker jag vill läsa eller har läst eller kommer läsa, recensioner där jag svävar iväg och diskuterar varenda liten grej samt lite videos ibland.

Så det är det ni kan råka på här!

Skribenten då? Jag är 20 år för tillfället och studerar till diplomingenjör vid Aalto. Bor i Finland, gillar twenty one pilots, Veronica Maggio, Nadja Evelina, Alex Järvi, Bleachers och Job Bellion, typ. Är en hopplös Hov1-fangirl. Älskar älskar ÄLSKAR Harry Potter (men borde verkligen lära mig mer trivia), Moni Nilsson och Emma Watson. Älskar vackra saker, typ live-action versionen av Beauty & the Beast, snygga teckningar, polos, sammet, glitternaglar och snygga böcker.

Jag är vegan och feminist, såklart. Har läst i hela mitt liv men slukat sedan jag var nio. Önskar att River Phoenix inte hade dött som så ung, lever rätt mycket i huvudet och älskar älskar älskar att skriva. Strawberry margaritas är livet. Vill gärna jobba med mode eller rymden. Gillar matematik och fysik mer än de flesta.

Typ så? Hoppas du stannar kvar och diskuterar populärkultur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar