måndag 31 december 2012

Än en gång tänker jag skriva "Hej"!

För sista gången det här året, förmodligen. Hej på er, hur mår ni? Jag mår bra, men är lite täppt i näsan och har sjukt i munnen. Annars är det bra med mig. Men nu tänkte jag då gå igenom det gångna året då.

Först fyllde jag tolv år. Öm.. och sen då?
Sen såg det nog ut såhär utomhus:
Så så där vackert var det här då. Och där uppe i hörnet är jag. Och där nere är det Theo. Och ni ser väl mina fina vinterbakelser där uppe också? Det gör ni va?
Och jag tror vi fick Theo då nån gång också.:)
Så läste jag nog mina julklappsböcker. Och såndänt. Men alltså det har jag ju bloggat om. Varför skulle jag skriva det dubbelt nu? Äsch, jag vet inte riktigt vad jag tänkte. Men ja, ni fick ju lite bilder iallafall!:D
Men mitt år har vait bra iallafall. Helt okej. Inga större tragedier. Skolan har varit bra. Men det har varit lite en sak som varit dåligt...men det vill jag inte börja skriva om här. Det känns liksom lite allt för personligt.

Men nu till Bokåret 2012. Jag har ju börjat skriva om sånt också.
Jag tycker det året har varit väldigt bra. Bokmässigt. Det har kommit väldigt många nya böcker (eller många nya översättningar). Men själv har jag inte hunnit läsa så många.
Här har jag gjort ett litete collage med böcker som kommit, och som jag sätt blivit uppmärksammade, som jag läst själv, eller vill läsa:
Där är nu några. Och ja, dom som jag inte läst, dom vill jag ha!:) Många bra böcker har ju kommit ut då detta år. Har ni läst många nya? Gillat/hatat?:) Skriv skriv skriv ock kommentera, så kanske jag får lite tips. Om nån då faktiskt kommenterar, så lägger jag de kommentarerna i ett inlägg, och skriver lite om det då.

Ha ett  Really, really happy new year nu allasammans! Så hoppas jag ju förstås också att vi ses nästa år, med en massa boktips att dela med oss av!

PS. Sidvisningarna har gått över 4000 så här passligt till nyår, JIPPIE!
Älskar er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar