måndag 1 januari 2018

Hej jag lever!

Haha sorry för den klyschiga rubriken - men det är sant! Jag lever så ni slipper mig inte än! Kul va'.

Så nu är det nytt år tydligen. Alltså egentligen gör det ju ingen skillnad från igår till idag men så är det tydligen och visst är jag påverkad av vårt samhälle och tänker att nu om någonsin är det dags för förändring, för att lämna saker bakom mig och öppna armarna för nya. Okej ska sluta klyscha mig. Typ.

Kan dock inte lova att pausen är slut, pga teatern är inte över och det är ärligt den som tagit mest tid - i kombination med allting annat, liksom. Har en himla massa skola jag borde komma ikapp med osv, men hoppas hoppas att jag så småningom hittar tillbaka till läsningen! För den har seriöst varit noll i flera månader nu. Känner knappt igen mig själv - är säkert sju år sedan detta hände senast liksom. (100% seriöst alltså - började läsa 2009/2010 och har inte slutat sen dess. Tills nu.) Men har typ ingen ro till att läsa? Eller något.

Ska försöka göra come back med bloggen också och då främst skriva recensioner på böcker jag läst för evigheter sedan. Sammanfatta 2017 med statistik och topplistor kommer jag 100% också göra - ni är antagligen inte så intresserade av det sen mer när jag äntligen publicerar de inläggen men vill göra det för mig själv ni får bara scrolla förbi! Vet ju själv att jag redan börjat markera 2017-inlägg som lästa på Bloglovin'.

Och smygkika på 2018! Eller smygkika och smygkika - vi är ju redan här. Men lista grejer jag ser fram emot! Kul kul. Och just det förut brukade jag ju skriva inlägg om kommande böcker också - får se hur det blir med det.

Veckosammanfattningar för veckorna jag varit borta orkar jag knappast knåpa ihop - eller kanske en överblick, ändå. Vill liksom att de ska finnas med på något hörn.

Om du vill veta vad jag lyssnade på i förra året har jag skrivit om det på mörkblått!

Annars då? Hur är det med er? Var julen fin? Hur firade ni nyår?

Jag hade premiär med teatern och det gick superbra är mycket glad. Efteråt skålade vi och så körde familjen mig till en kompis i byn precis till tolvslaget - så vi skålade också och såg på raketer vid ett vägskäl. Sedan åt vi batong och pratade men allt mellan himmel och jord till klockan fem. Är rätt slö idag, om vi säger så. Men har ändå gjort en del! Typ sett ett avsnitt HIMYM, sjungit singstar, eldat och druckit kakao (eller jag eldade ej menmeen), spelat Trivial Pursuit Disney en stund och ritat på datorn pga fick en penna en kan göra det med i julklapp! Mycket najs men skitsvåååårt.

Aja ska sluta babbla nu och typ se på någon serie och kanske till och med läsa lite innan jag lägger mig! Snart är det skola igen. Men äh orka tänka på det nu.

2 kommentarer:

  1. Kul att du är tillbaka! Lite i alla fall. ;) Jag har också haft lite längre paus.. Det blir ju mycket ibland, men det är alltid lika kul att vara tillbaka! Blir kul att se vad du läst och så :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha blir så glad att någon tycker det! Men ja, så är det ju - tur att en faktiskt kan komma tillbaka för det, det är liksom inte någon större katastrof liksom :'P Haha, grejen är ju att jag läst noll .. meen, kanske tar tag i det också nu!

      Radera