torsdag 5 oktober 2017

Tv, film & musik i september

~
Buffy the Vampire Slayer S4E5-S5E2 - S4 9/10
Scream S1E1
Pretty Little Liars S6E1-7
Black Sails S1E1
King Arthur: Legend of the Sword - 6/10
Trolls - 7/10
Greenhouse Academy S1E1
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" TILL TV-SERIER OM JAG INTE SETT SLUT EN SÄSONG UNDER DEN HÄR MÅNADEN
*sett förut
**bio

Bästa nya: Scream kanske? Såg första avsnittet sista dagen i september så vet ju ej än. Men känner att jag ändå fastnade lite mer för det än för Black Sails. Tror dock jag kommer fortsätta bägge.
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också): Pretty Little Liars! Mycket spännande. Också Buffy dock.
Besvikelse: Alltså har ju knappt sett något ... känner heller inte att jag kan uttala mig på det viset om varken Black Sails eller Scream pga endast sett varsitt avsnitt. Och just det såg ju ett avsnitt Greenhouse Academy! Får se om jag fortsätter. Men tänker ej uttala mig än.
Överraskning: Säger Trolls men ärligt hade jag nog hoppats på lite mer av den i vissa grejer ... men orkar ej upprepa mig plus den var annorlunda än jag tänkt så på det viset var det ju en överraskning.
Tipsar alla om pga inte många som vet om: Buffy fast alla vet ju om det. Men ingen ser på det. ALLA borde. Det är sjuuuuhuukt bra förutom kanske just precis nu det är lite slow men annars pure love.
Kommentar: Sett rätt liteee once again ... eller alltså en del Buffy ju, men inte megamassor. På tal om: Buffy ska tas bort från Netflix i slutet av oktober! Har STRESS över att hinna se slut det ... känner att det ej kommer gå men vill vill viiiill!
Vad händer i nästa månad? Buffy 100%. Så börjar kanske The Shannara Chronicles men är ej säker och kanske Riverdale och Stranger Things. <333! Och så fortsätter jag nog på Scream och kanske Black Sails om jag hinner. Och just det! Ska högst antagligen äntligen efter alla andra se IT.

MUSIK & PODCASTS

Lyssnat på Bladen brinner och Noel & Ludwig och kanske något avsnitt Sanningens mammor men inget mer än så. Dock lyssnat på mycket bra musik! Mindre Hov1 än på säkert alla andra årets månader vilket ju är en trevlig brytning. Sjungit en del singstar också! Så har ju lyssnat på de låtarna. Typ I want it that way blir så glaaaad av den låten. Och lite SKAM-musik också! Pga fick feeling och skrev några scener om kära ungdomar så behövde inspiration.
Observera hur snyggt albumomslagen matchar! Var faktiskt ej planerat. Men blev megasnyggt ju.

Vad har du lyssnat och sett på då? I really want to know.

2 kommentarer:

 1. men gud ska byffy tas bort?!?! jag är ju bara för tredje säsongen, och vill verkligen hinna se allt. men stör mig så mkt på xander, men han kanske bli bättre i de senare säsongerna? kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså är ej hundra säker för hittar inget mer om det, men en dag då jag såg på det stod det "tas bort 14 oktober" uppe i ena hörnet så antar det ..? Kan ju dock hända att det bara gäller finska Netflix.
   Äääälskar Buffy, och JA Xander blir bättre. Eller jag tycker det. Störde mig iofs aldrig på honom, men speciellt nu alldeles nyligen har han blivit så mycket vettigare! kraam <3

   Radera