onsdag 4 oktober 2017

Nya böcker oktober 2017

Är sen, jag vet. MEN vill skriva om att jag vill läsa dessa! Så då gör jag det.
Lavender Lit
Allt det vackra är inte förstört av Danielle Younge-Ullman
Har noll aning om vad denna handlar om men omslaget är fantaaastiskt. Och titeln!!! Och det är Lavender Lit.

Fejk av E Lockhart
Alltså denna verkar så konstig! En story som berättas backwards liksom?! MEN det är E Lockhart klart jag läser. Hoppas verkligen jag tillhör dem som fastnar för detta konstiga!

Gilla böcker
Karta för förälskade och andra vilsna av Johanna Lindbäck
Alltså den här kom egentligen ut redan på bokmässan men skrev ej om den i september-böckerna och det är ju ändå på slutet av månaden. Aja, kärlekshistoria mellan två 15-åringar, ska behandla klassklyftor tror jag också? Gilla omslaget very much och det är Johanna Lindäbkc så jag vill very much läsa. Även om jag nu när jag tänker på saken inte alltid gillat hennes böcker för den här åldersgruppen ...
Annorlunda förlag
Equilibrium av Anna Jakobsson Lund
Aaah, som jag längtat efter denna!!! Tycker miljön verkar helt otrolig och den är tjock och det är AJL och jag kommer läsa den denna månad. Och förhoppningsvis älska.

rabén&sjögren
Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren
DENNA BOK! Tillhör verkligen topp fem av mest efterlängtade titlar i år. SÅ pepp. Jag menar - är typ fem år sen eller något som Nyckeln kom ju!? Tycker det är mer än på tiden. Och omslaget gör ju sitt. Och att den är lååång! Älskar lång men fortfarande slukvänlig fantasy.

Bonnier Carlsen
Maran av Åsa Larsson, Ingela Korsell & Henrik Jonsson
Är lite bitter över att jag missade dem på mässan ... och att Maran släpptes där utan att jag visste om det ... men men, ska ändå läsa den snarast! mycket mycket pepp men lite ledsen för snart är det sluuuuhuuuut.

Scholastic
All the crooked saints av Maggie Stiefvater
Har aldrig skrivit om en engelsk bok förut! Har ju också döpt dessa inlägg specifikt "svenska böcker i ..." förut - men denna gång ville jag. Pga är så väldigt väldigt pepp på denna bok! Älskar The Raven Cycle så är liksom automatisk nyfiken på allt Maggie skriver. Plus följt på instagram. Kommer högst antagligen önska mig i julklapp!

Det var deeet. Något jag missat? Vad vill du läsa?

3 kommentarer:

 1. Jag är också så sugen på Lavender Lits böcker. Och lite som du så förstår jag inte riktigt vad det är för böcker, men de brukar ju lyckas, och omslagen är ju underbara! Och Norra latin är jag så pepp på, för det var ju som sgat på tok för längesedan Engelsforstrilogin kom. Johanna Lindbäcks bok blev jag intresserad av när jag lyssnade på henne på bokmässan, så den vill jag också läsa. Kul att träffas där, förresten!

  //Lexie :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah jaa! Åh, hade också velat lyssna på Johanna, men missade :/ Och ja! Så roligt att ses, även om det var supersnabbt :')

   Radera
 2. Har inte sett "Allt det vackra är inte förstört" tidigare, men WOW DET OMSLAGET ÄR JU TO DIE FOR???!

  SvaraRadera