torsdag 24 augusti 2017

I min brevlåda #60 Finisar

Heeej finisar! Tänkte det var dags för en I min brevlåda, var rätt länge sedan. Egentligen har jag inte fått hem supermycket, men lite, och vill visa upp! Det här är dock inte alla böcker, pga orka visa up dem jag redan skrivit om haha ... Orkade heller ej göra video, pga tar hundra åååår och är ej säker på att ni uppskattar dem? Vet också med mig själv att det är mycket mer tidskrävande att kolla video än att läsa ett inlägg med bilder och lite text, så förstår egentligen om ni hellre kollar bilder.

Aja, let's dive in osv.
Fick lön och belönade mig med bokbeställning! Beställde bara superfina böcker jag velat läsa rätt länge. T.ex. dessa!^^

Dvs We are okay av Nina LaCour pga favvoförfattare jag ej läst något av på år och dar + svinsnyggt omslag + hört mycket gått om den. Mycket pepp! Älskar att läsa på engelska!

I mitten finns Innan helgen är över av Kersin L Hahn pga fick megalängt efter precis den typen av bok: dvs klassisk sommarlovsskräck. Håller på med den nu och har ännu ej blivit besviken! Dock ej en bok jag egentligen skulle köpa utan hellre låna pga inte megasnygg och tror ej jag älskar hade bara lust att läsa den. Men biblioteket hade den inte! Är SÅ förvånad de brukar ha ALLT. Kanske får donera den till dem när jag läst - vet dock ej om det ens är möjligt?
Tredje boken jag beställde är En ö i havet av Annika Thor pga är KÄR i dessa nyutgåvor! Så hiiimela snygga. Hör ju också lite till att ha läst den här serien som svenskspråkig boknörd så det kommer jag göra.

Så fick jag ett läs-ex: Du känner mig så väl OCKSÅ av Nina Lacour *vad händer plötsligt?!?*, dock tillsammans med David Levithan. Får se när jag läser denna, tror den går snabbt och är mysig men ej fantastisk och egentligen vill jag bara läsa fantastiska böcker haha. Men tack ändå, Modernista!
Även Så långt vi kan följas av Susanna Martelin var en totalöverraskning, från Alfabeta. Visste typ inget om den innan, men är mycket nyfiken nu! Mest pga Jessica Schiefauers blurb på baksidan. Så kommer nog läsa denna rätt snart, är rätt sugen på snyggt språk nämligen. Tack tack, Alfabeta!

Fjärde boken jag beställde: Vei av Sara Bergmark Elfgren och Karl Johansson som jag självklart redan läst pga seriealbum. ÄLSKADE! Så otroligt snyyyyggt. Men mer i recension! (Även om det där är allt ni behöver veta.)

Har fått två supermegaefterlängtade titlar under senaste veckan också, så blir nog en till IMB rätt snart. Något du vill läsa/har läst?

Vi höööörz pusshej.

Update: Hahaha märkte först nu efter publisering att både hejet och rubriken är "finisar". Blev ju lite fånigt :))) Men that's me haha.

2 kommentarer:

  1. Jag uppskattar dina videos! :) We are okay är jag nyfiken på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åå nu blev jag glad :') kommer nog högst antagligen göra fler någon gång då, är ju så roligt ändå! Trots tidskrävande.

      Radera