onsdag 31 maj 2017

Svenska böcker i juni 2017

Så är det plötsligt sista maj och jag har bara ett prov kvar och sen ska vi bara planera för nästa år med tutorerna och sjunga Den blomstertid och på betyg och kanske någon blomma. Så snabbt året gått, så mycket som hänt. Men nu tänkte jag blicka framåt och lista böckerna som ges ut i juni!
Bonnier Carlsen
PAX #8 Vitormen av Ingela Korsell, Åsa Larsson & Henrik Jonsson
Älskar PAX! Men det vet ni. Så obviously tänker jag läsa även den åttonde delen ÅÅÅÅH.
Idag är allt av Nicola Yoon
Trots att jag inte är ett megafan av Ingenting och allting så vill jag nog läsa denna. För omslagsdesignen på hennes böcker är fortsatt snygg och tillhör ju ändå en genre jag allmänt gillar.

Modernista
Midnattsstjärnan av Marie Lu
Gud SÅ KUL att få läsa den avslutande delen i den här serien i sommar!!! Älskar den verkligen. Hoppas den är bra! Tror den är rätt kort dock ... :'( Men ändå! Yay!!!
Du känner mig så väl av Nina LaCour & David Levithan
Har faktiskt hört att denna inte är superbra :( MEN ger ej upp hoppet pga älskar omslaget och älskar författarna eller åtminstone LaCour. (Tänkte säga att jag ej har så mycket erfarenhet av Levithan men kom på att jag nog läst typ fyra böcker av honom what?) Tycker inte att handlingen låter megalockande men kan nog ändå bli bra. Vill det. Tänker att det är perfekt *sommarläsning* åtminstone!

rabén&sjögran
Besynnerliga berättelser av Ransom Riggs
Inte läst en enda bok i den här franchisen såatteh ... ska, dock, och denna är otroligt snygg.

Och det var de titlar jag lagt märke till! Något du vill läsa? Något jag missat?

2 kommentarer:

  1. Bra inlägg. Kul att få en liten update om vad som är på gång. :) jag är så dålig på att hålla koll själv på nytt haha XD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att du gillar! Själv älskar jag att kolla upp vad som kommer - så gör dessa inlägg med glädje :'D

      Radera