fredag 12 maj 2017

6 böcker jag behöver just nu

Blir ingen recension idag pga orkar ej  + kommer nog inte hinna läsa ut en av böckerna jag skulle recensera till söndag, så dagens kommer då istället! Tänker också att det kanske är trevligare för er att läsa något annat än recensioner nu emellan - för att lufta lite liksom. Så! Idag tänkte jag istället skriva om sex böcker jag behöver i mitt liv prick nu.


Idag har förövrigt varit en superbra dag, mest - såg "fysikshow" i skolan som var mycket intressant, hade tutormöte och tycker alltid det är roligt, Paramore släppte nytt album, Ingrid Michaelson släppte en EP, visade min och Nea och Emmas reklamfilm i finskan och fick se alla andras reklamer - alla var så bra! Var mycket kul. Vi var så snabba också så vi slutade en timme i förväg. Då åkte jag med bussen ner till byn och for sedan till mommo på middag. Det var mysigt. Sedan blev jag deppig.

Blir så irriterad för är verkligen alltid såhär - om jag umgås intensivt med människor en längre tid blir jag sedan superhängig när det slutar och vill bara vara med mina närmaste vänner och prata om livet och kanske gråta lite. Fattar ej varför? Så jobbigt. Idag kanske extra mycket för känner mig osäker på en massa saker och människor och känslor just nu. Detta gör jag alltid då: stänger in mig i mitt rum, lägger på poppig musik och typ skriver blogg eller bara stirrar i taket. Crawear choklad. Väntar på att nya SKAM-klippet ska släppas. Har ju en enorm familj jag skulle kunna vara med men alltså vet inte - är inte dem jag behöver just då. Men det brukar ändå gå över rätt fort. Okej nu blev detta way more deep än jag tänkt men jaha, då är det så! Känns mycket bättre nu redan iallafall. Tack bloggen för att du finns. Tack läsare för att ni finns och tack tack tack ni som kommenterar, jag blir SÅ GLAD varje gång! <333

Puss å kram ta hand om er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar