söndag 19 mars 2017

Vecka 11 So good & Buffy, basically

Hej klockan är typ sovtider eller nåt så tänkte försöka hålla mig kort denna vecka. Kommer antagligen misslyckas.

Den här veckan har främst bestått av Buffy the Vampire Slayer - har sett nästan hela andra säsongen liksom. Det betyder nästan tre avsnitt i dagen så eh ... men jag älskar det ju, så det är okej. Älskar Xander, älskar Cordelia, älskar Willow, älskar Giles, älskar alla ... blev dock SÅ HIMLA ARG typ två avsnitt sedan alltså urgh hände en så himla jobbig sak.

Har faktiskt läst ut en bok också! Hugo och kepskampen av Christina Lindström. Den påminde lite om Tsatsiki = väldigt bra. Men tänkte göra någon sorts recension till den så ni får höra mer då. Förutom den har jag även lånat en himla massa andra böcker.
Även upptäckt att jag ÄLSKAR den här låten.^^

Vad gäller musik har jag dessutom lyssnat typ fyra gånger på Zara Larssons album sen det släpptes på fredag.
Gillar det mycket! Eller typ såhär: mycket är likt hennes tidigre låtar och vissa känns lite väl enkla + lyricsen är inte alltid himla intressanta. Har även upptäckt att jag inte 100% gillar hennes röst? Men är poppigt och snyggt ändå. Gillar Only you, Funeral, Symphony, One Missisippi och Make that money girl mest. Ja och just det tycker typ albumet påminner lite om Justin Biebers nyaste? Men det kanske bara är jag.

På söndag skickade jag ju en ansökan - fick svar på fredag och det var positiv!!! Vill ej skriva om denna grej ännu för har inte ännu "kommit igenom" så vill typ inte berätta om det inte blir något sen eh ... de som vet vet ju men ja. SÅ SJUK GREJ DOCK. Är både superrädd och jätte-excited och ivrig och så.

Har ju även "bytt blogg" men det vet ni ju redan. ;D Fixade dessutom lite med MÖRKBLÅTT som får way too lite kärlek.

En dag lagade jag en morotskaka. Tror det var tisdag. Den smakade lite konstigt, typ väldigt äggigt trots noll ägg använda? Igår lagade O kladdkaka och mamma bärpaj. Så då åt jag det. Annat jag gjorde igår: alltså inte mycket, faktiskt. Varit lite flunssig sen torsdag, så var lite flunssig. Såg på första avsnittet Black Mirror och shitpomfritt HUR obehagligt var det inte? Blev mega illa till mods efteråt. Tror dock inte jag kan hålla mig från att se vidare och hoppas att nästa inte är lika fuckat. Lyssnade även på X litegrann och tänkte på att min högtalare typ verkar ha blivit sämre? Kan högtalare bli det?

Idag har jag låtit bli att skriva på en presentation om AI som jag egentligen verkligen borde skriva på heh. MEN har ändå gjort lite skola: översatt lite franskagrejer det är bra att kunna inför kommande Nice-resa. SÅ otroligt peppad inför den!!! Läste även biologi wow. Sen såg jag på Buffy typ. Läste lite bloggar. Lyssnade på So good. Skickade in en sommarjobbsansökan. Sminkade mig till Barbie typ men fuckade eyelinern as always. VARFÖR har jag världens darrigaste händer?!? Duschade, åt banana split.

Och juste kom på en grej jag gjorde på lördag! Denna soppa. Den blev faktiskt supergod! Do recommend.

Nu sitter jag här. Såg nyss ett avsnitt Buffy igen. Lyssnar på Zara prick nu. Ska typ läsa. Läser Innan jag dör fortfarande. Eller se på Buffy ...

Sa ju att det skulle bli långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar