måndag 20 februari 2017

Veckosummering vecka 7 Serier, sjuk & Disney

Hello peeps!

Veckan som for var det vändag, bland annat. Då skrev jag om fina bokvänner och lagade kärleksmums! Samt var glad för mina vänner.

Så hade vi korgboll i skolan och jag var sjukt dålig. Alltså verkligen hahaha. Men det var ändå lite kul. Skolrelaterat så var det även penkkis, vilket alltid är helt okej kul. Denna gång snubblade jag på något jag fortfarande inte vet vad det var på väg till salen. Har fortfarande ont under foten ... progremmet var rätt kort men fint! Nästa dag var det Gamlas dans och jag var hemma sjuk ... fick följa med på snapchat istället och fick en video efteråt av Nea som varit snäll och filmat deras egen dans. :')

Jag tror det var på onsdag som jag såg slut Gilmore Girls. Denna serie som varit typ halva min fritid i nästan fyra månader nu. Tyckte inte om slutet särskilt mycket. SPOILER ALERT Tyckte om att Luke och Lorelai äntligen kysstes och tyckte om avslutsfesten, MEN wtf med Logan och Rory och alltså det hände typ superlite i hela sjunde säsongen kändes det som? Avslutsavsnittet var ju verkligen inte heller något KA-BOOM avslut utan mer som vilket avsnitt som helst. SLUT PÅ SPOIL. Så nu ska jag börja med de nya! Fast nä det ska jag inte än, för måste vänta på syrran ........

På torsdag började jag hursom känna mig lite sjuk, men inte mega och efter en panadol klarade jag av att hålla barnjumppan tillsammans med Emma. Hemma började jag se på Degrassi: Next class som är en high school serie som verkar vara uppföljare till en massa olika generationer av Degrassielever? Vet ej riktigt. Den är hursom lite såhär: typiskt amerikansk, mycket färg, en hel del typiska karaktärer som brukar finnas med gör det. MEN den är faktiskt ändå rätt bra tycker jag! Alltså absolut inget mästervekr eller så, men den behandlar en hel del rättt så tunga ämnen på ett hyfsat bra sätt ändå, avsnitten är korta och en tittar gärna vidare. Såg hela första säsongen på en kväll och en morgon såatteh ... (består dock bara av tio 25 mins avsnitt)

På lördag såg jag och Olivia veckans Riverdale! Och NU hörrni, nu börjar det bli till något! Tyckte verkligen det här avsnittet var så bra, och fortsätter gilla Jughead mest. Det där slutet though ... vill veta mer argh! Tyckte det var riktigt spännande och börjar bry mig om dem, även om Archie är rätt jobbig och tråkig ... Har även sett några avsnitt Reign i veckan - fjärde säsongen har ju dragit igång och jag är inte up to date! Suck.

Sen har det nog inte hänt så mycket annars. Var nog på brankkis på måndag, vi hackade ihjäl en bil. Eller de som ansåg sina armar hålla ... (okej, hade kanske kunnat, men orkade inteee)

Har även lyssnat ohälsosamt mycket på musikallåtar. Då speciellt Disney. Eller det kanske är precis tvärtom? Tror egentligen det är mycket bra att jag gör det pga blir SÅ glad. (Gillar speciellt: alla HSM, Colors in the Wind, I'll make a man out of you, alla La La Land såklart (typ mest Another day of sun och Someone in the crowd), Something there, Circle of Life, Finale/Children will listen part 1)

Och det var allt jag hade att säga om den här veckan! Den var rätt bra ändå om en bortser från att jag var sjuk typ hälften ... hur var din vecka? Berätta berätta! Hoppas den kommande blir superr!! (Det är SPORTLOV!)

2 kommentarer:

  1. gilmore girls alltså. det är ju så bra. men de två sista säsongerna är lite meeh. jag gillar inte alls logan eller Christofer så det beror nog på att dom är med så mycket. tycker det är synd att inte Rory och Jess blev ett, och att Luke och Lori inte gifte sig. Hade verkligen velat se deras bröllop. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vaa jag ÄLSKAR Logan! Dock not so much i A year in a life ..! Men Christofer känner jag samma med, sååå tråkig är han. Förstod dock aldrig charmen med Jess typ? Eller typ mer sen när de INTE var tillsammans liksom. Och hallå kolla A year in a life! Kram

      Radera