tisdag 21 februari 2017

Jag hjärta bibliotek

På sista tiden har jag verkligen minskat på rec-exbeställandet. Vilket är superbra! Har ju typ tusen olästa rec-ex nämligen som det är, behöver inte riktigt fylla på högarna ... (med det sagt så beställer jag ju några ändå ... de jag vet att jag kommer läsa relativt snart ändå) MEN det hindrar mig ju inte från att vilja läsa det allra nyaste på marknaden. Och som 17-årig studerande utan jobb finns det inte så mycket pengar att lägga på något alls, så what to do?

Okej men vaddå ja ni vet ju redan pga rubriken. Aja: LÅNA PÅ BIBLIOTEK såklart! Vet inte hur det är med andra bibliotek men mitt har åtminstone en webbsida där jag superlätt kan söka upp en titel och reservera den. Mitt bibliotek är dessutom en del av flera som finns i städerna här runtomkring, så det allra mesta går att få tag på. Dessutom har de börjat bli riktigt bra på att skaffa in nytt! Redan då titlarna är under inskaffning går de att reservera på webbsidan, så jag kan ofta vara första som lånar boken typ trots att den kanske kommer från något annat av biblioteken. SÅ smidigt!!

Senaste böckerna jag kände att jag måste måste läsa var Tusende våningen av Katharine McGee och Om du såg mig nu av Sofia Nordin. Den förstnämnda pga alla himla positiva omdömen som ramlat in på min Bloglovin' på sistone och den andra pga gillar den serien mycket. BEHÖVER den i mitt liv ju.

SÅ sjukt ändå att jag genom bara några klick kan reservera i princip vilken bok som helst och sedan hämta upp den inom typ en vecka!?! (beror lite på dock) SÅ. SJUKT. Eller alltså - fantastiskt ju. Och jag behöver inte betala någonting förutom då något blir försenat. Älskar verkligen bibliotek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar