söndag 5 februari 2017

Veckosummering vecka 3-5 La La Land, Gilmore Girls och en massa prov

Haaajj vänner.

Tänkte skriva lite om vad jag haft för mig de senaste veckorna igen! De tre senaste vill säga. Vi köööörrr.

VECKA 3
Hmm minns typ noll från den här veckan? Förutom att jag hade rätt snygga kläder varje dag och drog fredagsjumppa haha. Såg Coraline och skrev en recension på den. Såg säkert lite på A Series of Unfortunate Events också!

VECKA 4
Minns att alla stressade för provveckan, inklusive jag, men gjorde ändå inte så mycket åt saken. Hade fysio efter skolan på måndagen och det var helt okej vi böjde inte sååå mycket på sjuklngen denna gång. Jag skrev en "profile" till engeskan om Nordic Folklore och utgick från Nordiska gudar. Beställde bijetter till väriestejuoksu!!! Pepp. For till banken med elevrådet och det kändes typ mycket vuxet? Hade moddaprov. Planerade födisfest. Gråzon med Hov1 släpptes på fredagen så som också So good med Zara Larsson så lyssnade på dem! Dock inte gjort det så mycket efteråt ... Höll fredagsjumppa. Beställde böcker inför nästa period. Hade födisfest med pizza och frågesport och musikquiz och borwnies och fina männsikor.  Skrev om Tio över ett. Gick på bio och såg La La Land den var mycket bra!! Inte heeelt lika bra som jag hade förväntat mig - hade ex velat ha mer sång + mer kemi mellan Stone och Gosling och blev sjuuukt irriterad på slutet men grät och fick rysningar plus otrolig rent estetiskt.
Typ så. Mycket skola och annat program med. Rätt lite jag-gör-ingenting-tid. Men det kan ju vara så ibland.

VECKA 5
Alltså WOW vad lite jag skrivit om alla veckor denna gång!?! Aja vecka fem borde jag ju komma ihåg bäst detta har jag gjort: På måndag hade jag skola till fyra, hemma lite före fem, då såg jag på Gilmore Girls samtidigt som jag skrev ner alla mattaformler. Sedan skrev jag anteckningar till en uppsats i moddan jag skulle skriva rent dagen efter. Skippade brankkis för var fett stressad med skolan. Såg lite till Gilmore Girls. Åt säkert någonting.

På tisdag skrev jag uppsats i skolan istället för prov - var megastressad inför detta ännu på måndagen pga hade ingen färdigskriven uppsats bara en massa lösa anteckningar och hade SÅ mycket jag ville ta upp kring ämnet så kune inte bestämma mig för vad jag skulle koncentrera mig på. Tror uppsatsen blev helt okej sist och slutligen. Inte helt nöjd med titeln dock men aja.

Fick skjuts hem och hemma typ slappade jag mest? Övade säkert lite på matta dock. Sedan hade jag frissa! Det var en ny frissa som klippte mig och hon var ung och trevlig och det blev superfint!!! Är meganöjd och helt amazed av hur tjockt och oslitet mitt hår är nu. Hemma såg jag säkert på lite Gilmore Girls igen och övade på engelska och matta.

På onsdag var första grejen mattaprov. Det gick bra skrev dock av en formel fel så det fuckade upp en hel uppgift men aja det är sånt som händer. Vi slutade direkt efter men jag väntade tills maten och i maten talade vi rätt mycket så sedan var jag plötsligt sen. Måste dock sminka mig också! För skulle till Helsingfors för att se SANDRA BEIJER!!! Å det var så fint. Jag och syrsan möttes upp vid matkahuolto där ag försökte fixa ett nytt busskort för mitt var sönder och det var superstruligt men gick till slut och sen gick vi mest omkring. For till Ruohonjuuri och dreglade på hundra saker, köpte mat från delin som var supergod men kall. Gick in i Odd Molly vars inredning är snyggare än själva kläderna haha. Gick in på H&M för jag hade presentkort. Kom ut med en sportbehå och hårband.

Satt en stund på Espresso house eller jag tror det var det är inte helt hundra men de har veganska chokladbollar iaf så vi tog det och vatten och sedan skulle vi till Amos Anderssons för att se Sandra!!! Vi bjöds på smoothies och fick goodiebags och Sandra var så bra och snäll och gullig. Visste det mesta från innan pga trogen bloggläsare och poddlyssnare osv men kul och sjukt konstigt att se henne irl. Fick både Allt som blir kvar och Det handlar om dig signerade plus tog en selfie och sa att jag läser hennes blogg och att det var superhäftigt att träffa henne ugh blir alltid så nervös i sådana här sammanhang men tror det gick okej.

På torsdag var det engeskaprov och samhällslärastöd och sedan satt vi och väntade på bussen medan vi talade om deep web och om allt som kan finnas på havets botten och hur kan vi tänka och tänk om vi egentligen är inne i någon akvarium typ? Det var fint och roligt. Hemma hetsläste jag samhällsläraboken. Det var sjukligt jobbigt dog typ. Eller okej nej men nästan. Dagen efter skrev jag provet det gick helt okej men inte superbra. Hade hissastöd, satt i skolan och såg på Gilmore medan jag väntade på bussen. Hemma städade vi, jag lagade chokladmousse och så åt vi mikrofranskisar och efter det såg jag på Gilmore IGEN alltså fattar ni hur mycket jag sett på det denna vecka?!?

Nu är provveckan nästan slut. Igår bakade vi och lagade mat inför idag då min yngsta bror blir döpt. Jag såg också på Gilmore Girls litegrann och läste nästan hälften av det som kommer till hissaprovet. Historia är mycket intressantare än samhällslära dock? Men MASSOOOOR att läsa. Borde kolla nån film istället känner jag.

Idag är det dop. Hittills har jag läst hissa och ätit misslyckade black bean brownies. Samt skrivit blogg nu ju. Men nu måste jag hjälpa till faktiskt och typ städa mitt rum och välja kläder. Efter dopet är det mest hissa som gäller. Och det var mina vecor på sista tiden! Hur har din vecka varit?

2 kommentarer:

  1. oj låter händelserikt med tanke på all långa text :D

    SvaraRadera