lördag 4 februari 2017

Svenska böcker i februari 2017

Pausar i provläsningen med att skriva det här inlägget som ju egentligen borde ha kommit upp för cirkus fyra dagare sedan. Aja. Hittade faktiskt supernågra som kommer ut i februari och jag är intresserad av dock? Eller egentligen inga pga alla dessa kom ut i slutet av januari men preliminärt stod det tydligen februari så jag trodde på det men nu är alla ute iaf. Men jag skrev ju inte om dem i januaris inlägg så inte mer än rätt att de får ett eget ju!
Bonnier Carlsen
Vet typ inte alls vad den här är om men omslaget är SNYHYYYGT plus den har redan fått ett antal bra reccar, som det brukar vara alltså.

B Wahlströms
Tredje delen i The Selection-serien woop! Jag är dock efter haha har ju bara läst ettan. Men den var mysig läser gärna vidare! :-)

Lilla Piratförlaget
Förra årets ALMA-pristagare kommer med nytt! Okej tror den här från början kom ut 2013 men ny på svenska! Snyggt omslag har den och jag gillade verkligen i språket ändå i Den jag var som jag läste förra året.

Och det var faktiskt allt! Eller lite pocketar kommer också ut, men dem har Kimberly skrivit om så då kan jag ju skippa. ;-DD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar