måndag 5 december 2016

November

Och nu är den slut. Den fullspäckade men samtidigt skrala månad som var - i november publicerade jag tolv inlägg och läste en bok. SÅ dåligt. Har nog inte varit så dåligt på jag vet inte - flera år? Med bokläsandet alltså. Nåja, nu är det december och jag har redan läst en bok så det kan ju inte gå sämre än november. ;-D ( I och med bara en bok läst skippar jag några frågor helt.)
~
Maan alaiset - Sanna Isto (4/5)**
~
Antal lästa böcker: 1 st
Antal lästa sidor: 335 st
Kvar i olästhögen: 106 st  (105+1)
**Övernaturliga inslag: ja
Antal recenserade böcker: Tre stycken, vilket känns okej i och med endast en utläst. Nu har jag sex titlar kvar ... vilket ju fortfarande är en del.
Fådda/köpta böcker denna månad: en/två, beror på hur en ser det.
Lästa recensionsex: -
Lästa bibliotekslån: ett.
Lästa e-böcker: -
Noveller/seriealbum/bilderböcker/mellanböcker: Pestan är ju typ bilderbok men inte helt men ja.
Böcker som påbörjades i november/tidigare men inte lästes ut: De jag anser mig ha på hälft för tillfälle är Glasblåsarns barn, Mrs Peregrines hem för besynenrliga barn, Uppstgningens brunn samt Kampen om järntronen.
Spännande saker som hänt under den här perioden: Har haft det rätt stressigt. Vart provvecka och en hel del inlämningar, samt julmarknad som skulle planeras nu senaste vecka och jaa ... så har jag ju kollat Gilmore Girls. Vilket ärligt talat är den största anledningen till att jag läst så lite. Det, och att boken jag nu läste tog rätt länge.
Planer inför december: Att läsa mer än i november och maxa julkänslan. Här har jag skrivit om vilka titlar jag ännu skulle vilja hinna med.

Och nu är det december!!! Fattar ej hur snabbt det här året faktiskt gått?!? Nåja, december för mig kommer innebära Lucia, pepparkakor, julklappsshopping och julmusik i hope. Bland en massa annat obvi. Hur var november för er? Har ni några särskilda mål inför julmånaden?

2 kommentarer:

  1. gilmore girls är så braaaaa! älskar den serien <33. ska kolla på de nya avsnitten nu, kram :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. jaaa så mysig är den! å kul :D kram!

      Radera