onsdag 30 november 2016

Fem böcker jag vill läsa innan 2016 är slut

32600984Som jag kanske sagt (vet ej?) så har jag inte supermycket inspiration till att blogga just nu. Därför tar jag varenda inläggsidé jag får! Som ex denna, direkt kopierad av Liza, som tydligen kopierat några andra.

Hursom! Med under fem veckor to go av 2016 (jeez, jag som fortfarande är kvar i 2015?!?) tänkte jag, som ovannämnda bloggerskor, lista fem böcker jag hoppas hinna läsa än. Ugh, skulle kunna lista tio ... men det kommer jag ju verkligen inte hinna med, så, dessa fem hoppas jag verkligen verkligen ta mig igenom!
 • Glasblåsarens barn av Maria Gripe håller jag på med just nu och den är mysig. Rätt mörk, dock?
 • Mrs Peregrines hem för besynenrliga barn av Ransom Riggs påbörjade jag för ett tag sedan, gillade det jag hann med, så vill gärna läsa ut under det här året.
 • Uppstidningens brunn av Brandon Sanderson läser jag, typ, just nu och ååå vad jag saknat att läsa fantasy. Kommer knappast hinna igenom bägge delarna men satsar på ena åtminstone.
 • Let it snow! av John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle vill jag veeerkligen läsa pga julig ju! Och omslaget! Och tror den är toppen!
 • Allt som blir kvar av Sandra Beijer vill jag så gärna läsa just nu, tror den går snabbt och älskar ju hennes språk.
OM jag sedan råkar ha tid, så kan jag inte låta bli att lista några till:
 • Tala är guld av Cammie McGovern påbörjade jag också för rätt så länge sedan ... tror den är bra och lättläst och borde verkligen läsa den så tänker försöka.30058704
 • Enda vägen av Anna Jakobsson Lund vill jag veeerkligen läsa, älskar ju den här serien. Och den finns där, bredvid sängen och jag vill läsa den och ... jag vill läsa alldeles för mycket på en och samma gång!
 • Högt spel av Leigh Bardugo verkar alla älska, sååå nyfiken.
 • Ingenting och allting av Nicola Yoon har jag hört en hel del bra om och jag tror den är en liten munsbit att läsa så vill så gärna.
 • Du är inte ensam, Stargirl av Moa Eriksson Sandberg & Eva Susso är jag supernyfiken på, älskade ju deras första samarbete.
SÅ! Och det var ett inlägg det. Älskar såå mycket att skriva om böcker, nu ska jag kolla på Gilmore Girls och planera marknad lite och sedan måste jag duscha. Ciao!

  4 kommentarer:

  1. Svar
   1. Åå, kan verkligen tro det. Nu blev den ju inte läst 2016, men ska absolut prioriteras i år!

    Radera
  2. Mrs Peregrines hem för besynnerliga barn är en mysig serie. Har läst de två första böckerna och ser fram emot den tredje. :)

   SvaraRadera
   Svar
   1. Den ligger på nattygsbordet och blir förhoppningsvis fortsatt på snaaart! Blev ju inte heller läst förra året, men kanske nu redan i januari åtminstone ... :)

    Radera