lördag 10 december 2016

Längtar


Jag har ett sådant himla sug efter läsupplevelser utöver det vanliga just nu – som Kanskeär det allt du behöver veta, Jellicoe Road, Den unga eliten, Askfödd, Outtalat(NÄR kommer del två?!?) ... känner att det inte varit så mycket av den sorten på senaste tiden, under det här året, alls?
Läser för tillfället egentligen ingenting. Eller har påbörjat Uppstigandets rum, Let it snow! och en omläsning jag tänkt skriva om inför En viktig bok ni vet. Så den måste ju läsas snarast. Sedan tror jag att Uppstigandets brunn verkligen kan vara den där läsupplevelsen jag längtar efter – kanske? Måste bara sätta *lägga* mig ner och verkligen läsa, komma någon vart.
Jag minns liksom känslan av ett läsa Askfödd, Den unga eliten och de där – en känsla av fascination, hänfördhet och ett begär efter mer, mer, mer. Vilka böcker har ni läst som varit sådana? Läsupplevelser extra allt. Solklara femmor. Speciellt nu under den mörkaste tiden brukar jag få ett sug efter tjocka fantasys, fantastiska kärlekshistorier och spännande äventyr.
Imorgon ska jag försöka skärpa mig och skriva någon recension. Men tills dess – hit me med era bästa tips! Kolla gärna i denna hylla för det är bland dem jag väljer. ;-D
Pussåkram.

2 kommentarer:

  1. Högt spel!!!! SÅ BRA!!! LÄS DEN ELVIRA.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÅÅ jaa måste! Borde bara läsa ut de jag påbörjat och måste läsa innan ... the struggle :S

      Radera