fredag 21 oktober 2016

Recensioner på g

Hahaha _på g_ så himla fånigt uttryck på något vis? Nu får det dock vara så pga lite kul. Eftersom jag inte har något att publicera idag tänkte jag prata om vad jag KOMMER publicera. Dvs ett gäng recensioner. Har faktiskt inte så många andra inlägg att skriva nuförtiden känner jag? WHAT. För inte så länge sedan publicerade jag typ bara inlägg som inte var recensioner. Men nu har jag lite struntat i bokbloggsfrågan och bokbloggsjerkan (som förövrigt kanske inte haft någon fråga på ett tag ..?) så det är ju en anledning. Får spåna på vad jag ska hitta på för icke-recensionsinlägg nu när jag inte orkar med dem. Hmm ...

Men! Recensioner! Publicerade ju en dubbelrecce igår, så då blev det två mindre ... läste dock ut två böcker igår/dag så då blev det två till. Här är böckerna jag ska publicera recensioner på någon gång i framtiden (ja, de finns här till höger med men vissa kanske bara läser via Bloglovin' och ... så) och lite spukulationer om när ni kan förvänta er dem:
 • PAX - Pestan av Ingela Korsell, Åsa Larsson & Henrik Jonsson har jag egentligen redan skrivit om så SNART! Måste bara ta en bild. Och drar mig för att göra det pga inga bilder blir snygga nuförtiden. Aja. (1)
 • Ingen normal står i regnet och sjunger av Sara Ohlsson läste jag i ett svep idag och tänker att jag förhoppningvis skriver om den typ imorgon pga befinner mig i ett recensionsFLOWWW just nu då jag gärna skriver om böckerna genast efter. Måste bara ta bild på den sedan. Men eh - nästa vecka kan ni vänta er denna I think? (5)
 • En väktares bekännelser av Elin Säfström läste jag också ut idag/går och den skrev jag nyss en text om men får se. Vet inte om den blev något att ha. Måste även ta bild på denna. Men typ nästa vecka hoppas jag på denna med! (2)
 • Dagbok för utvalda - Jennas första av Pernilla Gesén tror jag också att jag skriver om snart. Hoppas. Gillade ju den så vet inte varför jag inte gjort det än? Kanske inte händer i nästa vecka men får se. (I hemlighet hoppas jag på rec-vecka nästa vecka men det vet en inte om jag har tid med. Beror på hur läget ser ut under veckoslutet.) (4)
 • Harry Potter & the Cursed Child av J K Rowling och två andra är det över TVÅ OCH EN HALV MÅNAD sedan jag läste. Drar mig för att skriva om den lite ... speciellt nu när det var ett tag sedan. Har dock gjort anteckningar. MEN det mesta jag vill skriva är spoilrigt så vet inte hur jag ska göra. Kanske får avfärda spoileralert på hela recensionen bara. De flesta har ju säkert ändå läst vid det här taget ..? (3)
 • Rosensällskapet av Marie Lu alltså skäms så mycket över att jag inte recenserat denna än. Läste den i freakin' juni. MEN. Vet inte vad jag tyckte alltså den var ju bra men aldrig så fantastisk som ettan typ? Eller? Minns ingenting typ nu. Borde typ läsa om för att kunna skriva om den men ja, måste verkligen få det gjort ...den här borde verkligen vara prio ett av mina recensioner to-be-written. (6)
 • Glassvärdet av Victoria Aveyard är det också ett tag sedan jag läste. Eller okej det var tydligen i september så då är det ju ingen fara. Är ändå lite samma som med Rosensällskapet. Vill prata med skype-bokcirkeln om den bara vi får ett datum som funkar för alla ... vet ju förhoppningsvis bättre vad jag tyckte om den efter det. (7)
 • Stanna av Flora Wiström AARGH jag drar mig SÅ mycket för att skriva om denna för: gillade inte alls så mycket som jag ville. Sorgligt men sant. Måste ju ändå och kanske det blir i nästa vecka, kanske först sen påföljande. Ingen vet. (8)
 • Kvinnan i svart av Susan Hill vet jag inte om jag alls kommer recensera - dels för att jag inte riktigt föll för den, dels för att den är ett bibbalån och har ju en hög andra jag borde recensera. Får se. Någon som supergärna vill se den recenserad? (9)
Så. PJUUUH. Nio jävla stycken. Fast två är ju i princip skrivna om och en kanske jag strycker. Så sex stycken. Det känns okej. Siffran i parentes efter varje titel anger i vilken ordning jag tänker mig publicera recensionerna. De är antagligigen helt felaktiga men ca. Tänker t ex att jag högst antagligen kommer recensera Stanna mycket tidigare än enligt detta. Plus kommer säkert läsa något nytt snart som jag klämmer in emellan dessa gamla trots att jag absolut inte borde göra det. Nåja.

Ni får supermegajättegärna kommentera vilka recensioner ni ser mest framemot! Eller om ni tycker recensionsvecka låter bra. Nu ska jag rita lite har jag tänkt. Borde nog göra lite skolgrejs ... men ibland får sådant faktiskt förbises. Hejsvejs!

2 kommentarer:

 1. Skulle vara jättekul att höra vad du tyckte om Stanna (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag absolut försöka skriva ner något om den snaart! :)

   Radera