tisdag 6 september 2016

Top ten TV-series I'm currently following

Kul tema i Top Ten Tuesdayn denna vecka så klart jag svarar trots att det är sent och jag ska upp tidigt imorgon! Jaaas. Temat är alltså TV och jag har valt att tolka det som topp tio tv-serier jag följer just nu. Alltså inte som att jag kollar alla varje vecka utan dem jag har på hälft och kommer fortsätta på snart. TV-serier vars följande säsong jag väntar på räknas även hit. Annars tror jag listan hade blivit rätt så kort.

 • Stranger Things - är inte riktigt lika besatt som många andra verkar ha blivit men tycker det är riktigt bra och inspireras starkt av Nancy i mina klädval just nu ...
 • Sex & the City - är på tredje säsongen och älskar detta så så så mycket! <333 Ni måste se om ni inte gjort det än. Måste. Extra bra att jag fått både Nea & Emma att också se så vi kan alla prata om det. :')))
 • Game of Thrones - i april kommer nästa säsong ... eller vänta nu, filningen sköts tydligen upp på?
 • Girls - är typ på säsong tre och det här är så så bra när jag väl tittar. <3
 • Vampire Diaries - lite av ett guilty pleasure pga tycker egentligen inte detta är bra men samtidigt så börjar en ju bry sig om karaktärerna efter några säsonger ...
 • Glee - har haft en väldans lång paus med denna nu ett tag pga SPOILER är så ledsen över att Finn och Rachel vägrar bli tillsammans igen. SLUT PÅ SPOILER. Men blir så glad av den här serien med när jag kollar.
 • Trodde verkligen jag skulle ha massvis men nu börjar jag ha slut på idéer ... aa just det! Shadowhunters - detta är faktiskt väldigt väldigt mycket skräp men en hoppas ju att andra säsongen är bättre och det är ju kul att se filmatiseringar. Här gäller det ju heller inte en bokserie som betyder hela världen för mig så det stör inte så mycket att det faktiskt inte görs bra. Alls.
 • The Shannara Chronicles - det här är långt ifrån episkt och egentligen alldeles för rent och putsat för att vara i skogen men ändå bra. Spännande och snygga effekter och landskap och sista avsnittet var top notch.
 • Reign - började faktiskt kolla om idag och älskar älskar älskar den här serien!!! Insåg även att Toby Regbo inte är världens bästa skådis. Men hans Prince Charmingness makear up för det.
 • Marvel's Agent Carter - helt ärligt kan en knappt säga att jag har påbörjat den här men nu säger vi så iallafall. De första avsnitten var åtminstone riktigt bra (som Captain America utan Captain America och i tv-serieformat! Okej det lät inte så bra som jag tänkte ...) och jag vill så gärna fortsätta men tänkte se med familjen men så verkar det inte bli vi har aldrig tid ...
Sådärja! Älskar att babbla tv-serie så kanske dyker upp en viss tagg här något tag också ... men nu måste jag verkligen sova. Pusskram vi hörs! 

2 kommentarer:

 1. Agent Carter är en fantastisk serie! :D Du har mycket bra framför dig :)

  SvaraRadera
 2. Glee är ju så bra! Älskar att man kan sitta och sjunga med i låtarna. Ett tips på tv serie är Gilmore Girls, karaktärsdriven historia om en mamma och dotter i början av 2000 talet. Super mysig och bra. Kram

  SvaraRadera