lördag 6 augusti 2016

Musik, film & tv - juli 2016

Lite sent, men det vi ju vana vid nuförtiden. Julis film-, tv-serie- och musikrapport! Med det nya, korta inslaget podcasts! Får se om jag behåller det.
TV & FILM
~
Agent Carter S1E1-E2
Cinderella (6.5/10)*
Freaks & Geeks S1E5-E15
The Paradise S2E8 (S2 - 8.5/10)
The Descendants (6.5/10)
Scott Pilgrim vs. the World (7/10)
The Other Woman (7.5/10)*
Becoming Jane (8/10)
BFG (6/10)
Kon-Tiki (8/10)
The Prince & Me (5/10)
Sex & the City S1E1-S2E7 (S1 - 8.5/10)
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" TILL TV-SERIER OM JAG INTE SETT SLUT EN SÄSONG UNDER DEN HÄR MÅNADEN
*sett förut
**bio
Bästa nya: Det lilla jag sett av Agent Carter samt Sex & the City! Gillade även Becoming Jane riktigt mycket.

via GIPHY
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också)Freaks & Geeks fortsätter vara underbart och The Other Woman var typ bättre andra gången?
Besvikelse: BFG, de hade ändrat helt fel saker i handlingen och gjort den alldeles för tråktypisk. Vacker att se på var den dock!

via GIPHY
Överraskning: Att jag ser på filmer som The Prince & Me och The Descendants ... skyller på att jag var sjuk och behövde lättsmält underhållning. Att jag dessutom njöt av att se på The Deschendants är ju ännu mer en överraskning ... eller kanske inte. Jag verkar liksom ha min Disney Channel-period tio år efter alla andra helt enkelt.
Tipsar alla om pga inte många som vet om: Möjligtvis Agent Carter isåfall, men egentligen ingen av dessa.
Kommentar: Konstigt mycket film för att vara jag?
Vad händer i nästa månad? Jag har FORTFARANDE inte sett If I Stay. Så jag kanske ser den. Lovar inget. Möjligtvis se om Stand by Me då jag läste den i juli samt se på SATC och se slut Freaks & Geeks.

via GIPHY
MUSIK & PODCASTS

Lyssnar liksom inte på musik typ alls på sommaren? Tråkigt nog. Men Ingrid Michaelsons Hell No har spelat i mitt huvud rätt så stor del av månaden. Älskar videon förövrigt. Så briljant i sin enkelhet. Kunde dock inte få hit den av någon anledning? (Det är alltså inte vidon här nere.) Så har jag börjat lyssna på De dödas röster (instämmer i lovprisningen) och lyssnat på de avsnitt Den fantastiska resan släppt.
Hur var juli musik/film/tv-serie-mässigt för er?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar