lördag 6 augusti 2016

Helgplaner & veckosummering #31 Café & Sims

Hej på er! Här är vi igen. Med ett inlägg som borde ha kommit upp igår.

Men det finns inte så mycket annat att göra åt saken än skriva inlägget idag.

Jag har haft en rätt så händelserik vecka faktiskt! På måndag jobbade jag och sedan for vi till Iso Omena för att köpa sista sekunden-grejs till Olivia som skulle på resa. Är på resa. Nu. Utan mig. Ja, jag är lite avis. :')

MEN! Jag och Emma har haft café! Igår! Var superstressad för det. Men det gick bra och vi kommer absolut göra det igen. För någon vecka sedan skickade alltså Emma ett meddelande till mig där hon sa att vi borde ha ett litet café innan sommarlovet är slut. Så vi träffades på biblioteket, planerade och räknade och på torsdag bakade och fixade vi hela dagen. Det tog ju sin lilla stund, men det var superkul! Och kunderna älskade det! Cafét var alltså veganskt och till viss del även glutenfritt. Att det var veganskt visade sig vara superpositivt, vilket jag faktiskt inte hade väntat mig. Men så var det åtminstone. Och de älskade vår morotskaka. Sist och slutligen fick vi inte en så stor vinst på det hela, men jag tycker ändå att det definitivt var värt det och vi fick ju mer än vi lagt på det så det var skönt. Så stolt över att vi gjorde det här, Emma!
Så har jag träffat vänner som varit i Åland hela förra veckan. Vi har pratat och de har skrattat åt min heshet och det har varit kul att se dem igen. Och höra hur de haft det.

Läst har jag ju också gjort till viss del. En viss bok kom ju liksom ut på söndag. Jag fick den på tisdag och på onsdag var den utläst. Swoosh. Mer om det i ett eget inlägg!

Så har jag läst lite i Glassvärdet som nu börjar komma igång. Sa ju i IMB-videon att jag inte är superpepp på den men nu har den börjat skärpa sig. Enda saken som stör mig är att jag inte hunnit skriva en recension på Rosensällskapet än och känner att jag kommer blanda ihop de två böckerna lite ...

Och det är väll typ vad jag gjort. Och just det ja! Vi installerade Sims 3 på vår dator på typ måndag. Vi har inte haft det där pga det gjorde förra datorn megaslö men nu ville vi köpa fyran så vi var tvugna att testa om den ens kan läsa spel och så installerade vi plötsligt trean med argumentet "Fyran tar ännu mer plats och är ännu tyngre för datorn". Pga så sa han som skulle sälja det till oss. Så nu spelar vi trean för fullt och jag älskar det. Kommer förhoppningsvis även köpa fyran någon gång, men just nu lever jag lyckligt med trean!

Det var min vecka. Idag kommer mommo och vaktar oss och jag kommer antagligen spela Sims och kanske hinna läsa lite (i Glassvärdet då alltså). Möjligtvis glo på någon film eller tv-serie också.

Hur var er vecka? Vad har ni för planer för idag och imorgon?

1 kommentar:

  1. Det var så roligt!! Och bilderna är fina och bakverken ser så goda ut nu när jag är hungrig (eller annars också hehe)!

    SvaraRadera