söndag 28 augusti 2016

Bokbloggsjerkan 26-29 augusti

Söndag och dags för jerka, den sista i augusti. Veckans fråga är enkel och lyder helt enkelt: Vad läser du just nu?

Svaret torde ju också vara enkelt, men det är det inte riktigt. Jag är nämligen inne i en riktig slalomläsnings-period, vare sig jag gillar det eller ej.

Jag vet egentligen hur det gick så - att jag för tillfället har fem påbörjade böcker. Men vi kan ju ta och gå igenom det nu då, klart och tydligt.

 • Kampen om järntronen av George R R Martin började jag lyssna på då jag tog en gratis månad Nextory. Hann inte lyssna klart den under månaden så lånade hem boken men sedan har inte så värst mycket hänt ... är nästan tre fjärdedelar in så borde verkligen ta tag i och avsluta. Kommer nog bli ett av septembers mål.
 • Rubinernas bok av John Stephens började jag lyssna på i uppläsning av min mamma. Sedan var jag borta några gånger när de andra läste och nu har de läst slut medan jag är kvar på kapitel sju ... den här ska det nog också läggas krut på i september.
 • Glassvärdet av Victoria Aveyard började jag läsa så fort jag fick den och har kommit till ca hälften. Men det gick så långsamt så jag läste Som stjärnor i natten emellan och sedan påbörjade jag ...
 • Tala är guld - de sa allt till varandra utom det allra viktigaste av Cammie McGovern. Glassvärdet måste dock bli utläst snaaart pga ska snacka om i bokcirkeln, men tror jag försöker läsa Tala är guld innan det ...
 • Natten är ännu ung av Lars Sund läser jag främst, just nu. Den ska vi läsa till skolan och vill liksom få den utläst så att det är gjort. Den är dessutom väldigt kort och rapp i språket vilket gör att jag gärna läser. Kommer nog läsa ut idag.
Så, det var mina titlar! Vad läser du då?

4 kommentarer:

 1. Det var ingen liten lista! :) Jag håller på med två stycken just nu, plus en ljudbok ibland :)

  SvaraRadera
 2. Har ännu inte läst någonting av R.R. Martin, trots att jag hört mycket om de böckerna.

  SvaraRadera
 3. Jag är mer en en-boks person, slalomläsning funkar inte alls för mig.

  SvaraRadera
 4. Oj det var mäng böcker samtidigt. Jag brukade också slalomläst väldigt mycket men just nu är jag inne i en period när jag typ inte klarar av mer än två böcker samtidigt. Men du har en inspirerande samling böcker på gång :)

  SvaraRadera