onsdag 17 augusti 2016

Bokbloggsfrågan vecka 33

Idag skulle jag skriva en recension men andra bloggens inlägg tog så länge att skriva så hade inte tid. Jag SKA sluta ursäkta mig för att jag inte skriver recensioner och göra det istället. Det händer dock varken imorgon eller övermorgon för då är jag inte hemma. Om jag inte råkar få en tillräckligt lång ledig stund imorgon. Vi ska nämligen på övernattning på en lägergård (eller något. Har ärligt talat ingen aning om vad det är.) med klassisen. Det blir säkert kul! Har fastnat på det här med att lägga till -is på slutet av substantiv. Tänkte skriva eis på andra bloggen och menade då e-bok. Jag ge kallnamn till helt random ord alltså.

Men det var ju bokbloggsfrågan vi skulle babbla om!

Vad anser du – är bloggen död som fenomen? Har de sociala medierna tagit över eller är det snarare så att de sociala medierna bara är ett komplement till bloggen? Vilka är dina upplevelser och erfarenheter av att vara bokbloggare och att läsa bokbloggar?

Men NEEEJ jag bloggar ju, då kan den väl inte vara död? Nej men seriöst så tänker inte jag så alls, jag tänker på bloggen som det största och andra sociala medier som komplement, men vet att många andra tänker helt tvärtom.

Just då det gäller bokbloggar har jag dock fått bilden av att det mest är bloggarna som läser andra bloggar. Elle det är åtminstone mest de som kommenterar. Enligt mig. Vilket ju förstås är lite tråkigt, men samtidigt gillar jag att vi liksom har vårt eget community där alla vet alla typ.

Eller hur är det? Är ni några andra som läser?

För många tror jag facebook, instagram och snapchat är absolut störst, men vi är definitivt en grupp som håller bloggarna kärast. Däribland jag. Älskar bloggar. Känns ju som gratis magasin?

Men eh, jag veeet inte. Jag vill inte tycka det men tror att en stor del tänker så. Fast samtidigt ä vi en stor del som inte gör det så ... ja. Intressant fråga.  

2 kommentarer:

  1. Håller helt klart med dig, sociala medier är ett bra sätt att göra reklam för sin blogg och hitta nya läsare. Tror också att det är flest bloggare som läser ens blogg och som också är mest aktiva, men jag tänker att sociala medier är ett sätt att nå ut till andra.

    SvaraRadera
  2. Tror nog att bloggandet kommer leva kvar länge än. Men de sociala medierna är ett bra komplement och ett bra ställe att göra reklam för bloggen.

    SvaraRadera