torsdag 16 juni 2016

Att pausa

Hej på er!
Den här veckan har jag visst inte bloggat lika frekvent? Har faktiskt inte gjort typ något i och för sig ... men nu ville jag åtminstone skriva något med noll press osv.

Så jag tänkte berätta detta: jag är SÅ trött på böckerna jag läser. Dvs Kampen om järntronen och Den jag var. Eller faktiskt inte direkt trött, jag gillar liksom båda supermycket men de är så himla LÅNGSAMMA båda två. Den ena är mycket kort medan den andra är superlång.

Jag vill liksom ha böcker som lockar till sträckläsning just nu. För annas har jag inte riktigt ro att läsa. Alls.

Så! Jag tänker läsa något annat istället! Känns dock lite jobbigt för har dessutom Stephen Kings Höstgärning på gång. En borde ju inte läsa så många böcker. Därför har jag väll låtit bli att påbörja något nytt också ... men nu tänker jag faktiskt göra det och så får vi ju hoppas att det är något som går snabbt så att jag sedan fortsätta med de andra.

Tror det blir Den ökända historien om Frankie Landau-Banks. Eller Cress. Eller Rosensällskapet.

Såå - idén med det här inlägget? Alltså ingen egentligen. Ville väll mest prata lite om vad jag läser just nu och så. Ja och just det! Ska läsa om Smaragdernas bok för mamma började läsa den för pojkarna så tänkte att jag kan ju också lyssna. Missade dock första gången så måste läsa den delen själv något tag.

Tänkte försöka skriva en mycket försenad recension här i dagarna också. Så det har ni att se framemot! Kanske ni till och med kan gissa på vilken bok det är?

Hejhej nu ska jag se på Fucking Åmål. Spännande ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar