lördag 28 maj 2016

Helgplaner & veckosummering #20-21 Efterlängtade böcker & roliga event

Veckosummeringen avblev ju förra veckan, så nu får ni två veckors program på en gång istället! Om jag nu kommer ihåg något ...

Finland blev andra i ishockey har ju hänt! Grattis till oss så stolt över laget. Även om JAG egentligen inte gjort nåt ... och det var stafettkarneval! I Vasa! Jag satt i buss i typ fem timmar. Kul. Nej men det var inte HELT hemskt, en hade ju rätt så bra sällskap och så. :))) Själv springandet gick helt okej, men sov typ noll natten innan så var dödstrött i bussen på väg tillbaka ...

På onsdag gick jag på museum med nian. Det var helt okej, men gillar liksom inte "dyr" konst så mycket har jag märkt. Alltså, det finns ju undantag men gammal konst brukar jag typ inte fastna för så ofta ... gillar typ Lovisa Burfitt och detta lite mer. Seriöst DRÖMMEN att vara duktig på akvarell. Måste öva öva öva i sommar.

Så har jag fått hem en efterlängtad bok! Egentligen två. Den ena är Den jag var av Meg Rosoff. Har påbörjat lite smått, men inte riktigt haft tid än. Och igår avhämtade jag ÄNTLIGEN Näcken på biblioteket! SÅ PEPP. Ska läsa idag.

Och ja! Läste ut Synvilla också! Den var faktiskt riktigt bra. Spännande och med många tankar som väcktes. Kändes dessutom konstigt trovärdig, så man tänker på hur mycket helmakt där hände. Men mer om den i recension! (Skumläste den förövrigt typ, då jag skulle bli klar tills nästa dag och hade 200 sidor kvar ... men det gick inte superbra för den var så fängslande på vissa ställen så började "djup"läsa av mig själv ;D)

Och PÅ TORSDAG VAR DET NIORNAS DAG! Jag hade SÅ roligt och var alldeles utpumpad efteråt. Men det var verkligen superduperjättekul. Så nöjd med mig och de andra från planeringsteamet som gjorde det så bra. :))) <3

Och och och! Jag har äntligen en skoter! Den är typ 17 år gammal men har hittills funkat felfritt och jag älskar den. Den är lite rostig men skitsamma, så fin iallafall och så kul att kunna röra mig själv nu med nåt annat än cykel.

Såå ... jag tror det är rätt så lätt atträkna ut vad jag läser i helgen? Näcken och Den jag var såklart. Just nu är jag påväg till Iso Omena och så måste jag packa, för på måndag bär det av till Åbo på klassresa i två nätter. Hoppas det blir kul. Tror det blir det.

Ha det bäst så hörs vi snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar