torsdag 26 maj 2016

Bokbloggsfrågan vecka 21

Alltså jag är URUSEL på att blogga nuförtiden. Har liksom ingen lust och vill bara göra andra saker? Måste verkligen försöka göra något åt saken ... men snart har jag ju sommarlov så kommer försöka blogga supermycket då!

Men nu startar vi lite försiktigt med veckans bokbloggsfråga: Hur skiljer du mellan lästa och olästa böcker i dina bokhyllor och hur håller du koll på vilka böcker du har lånat (t ex biblioteksböcker) och vilka böcker som du ska blogga om (t ex recensionsexemplar)?

För det första så vet jag ju i princip precis vilka böcker jag läst och vilka jag inte läst. Men det är ju behändigt att ha alla samlade på ett ställe - så det har jag. Rec-exen och de jag införskaffat själv är dock på samma plats, helt blandat. Förutom om det är något rec-ex som snabbt borde bli läst eller liknande. Kort svar men jag är väldigt trött - har haft en torsdag full med program och skrikande, skrattande, klappande människor så måste vila nu.

1 kommentar:

  1. Ja, jag minns också vilka som är lästa och olästa. Det minns jag. Så jag brukar inte sortera i läst och oläst men kanske borde testa faktiskt... Vore rätt skönt med lite överblick :)

    SvaraRadera