lördag 2 april 2016

Musik, film & tv - mars 2016

Mars blev en rätt så lugn månad vad gäller serietittandet, men med desto fler biobesök. ;-)

TV & FILM
Källa
~
The Notebook (9.5/10)
The Good Dinosaur (7.5/10)**
How to be Single (6.5/10)**
Kung Fu Panda 3 (7.5/10)**
Glee S3E14-S4E7
Shadowhunters S1E8-E12
Game of Thrones S3
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" (i brist på bra svensk översättning ... vad då, poäng? Vitsord? Gradering??) TILL TV-SERIER FÖR SER SÄLLAN EN HEL SÄSONG PÅ EN MÅNAD OCH ORKA GE SKILT TILL ALLA AVSNITT ...
*sett förut
**bio
Bästa nya: The Notebook. Obviously.
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också): Game of Thrones, SÅ otroligt skitbra serie.
Källa
Besvikelse: How to be Single hade jag faktiskt hoppats på lite mer av.
Överraskning: Glee! Mindes inte att jag älskade så mycket och blev så glad av den serien.
Tipsar alla om pga inte många som vet om: Tycker alldeles för få har insett grejen med Kung Fu Panda. (Även om inte den här delen är den bästa av dem.)
Kommentar: Alltså okej - jag har ju faktiskt sett på ganska mycket serier iallafall. Men det har liksom varit i delar och inte hela tiden - GoT såg vi t ex på typ tre dagar. Kul med så mycket bio också! Och The Notebook!!
Vad händer i nästa månad? HOPPAS jag ser Suffragette och kanske The 5th Wave. Sedan fortsätter vi väll med Glee och kanske någon annan serie, Shadowhunters pågår ju fortfarande.

MUSIK

Medan februari slog ned som ett bombnedslag med en massa ny, bra musik så var det alldeles för lugnt i mars. Jag har mest lyssnat på Kärleksbrev med Hov1 på repeat och fortsatt lyssna på musiken från februari. Jag har även prioriterat poddlyssning framför musik, så det har överlag inte blivit så mycket.
Vad har ni sett/lyssnat på i mars?

2 kommentarer:

 1. Älskar dina sådana här summeringar, blir liksom lite annat än böcker - speciellt när läslusten inte är på topp...

  Jag ÄLSKAR Game of Thrones!!! Är så himla taggad inför säsong 6 att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hypar sönder atm.

  "Kärleksbrev" är helt fantastisk, även Kents "Egoist" har gått på repeat hos mig. Och i natt så släppte ju Håkan en ny låt, "Din tid kommer" som är otroligt bra. Ett litet tips bara ^^

  kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att det uppskattas! Tycker själv också det är kul att skriva och läsa andras, bra att jag inte är ensam :)

   Är ju själv bara på fjärde, så kan ju inte riktigt vara med på hypen - men är pepp på fjärde som jag förhoppningsvis införskaffar snart så ;D

   Måste lyssna på Egoist då! Är liksom inte något riktigt Kent-fan, så har inte ens orkat kolla hur deras nya är, men då ska jag åtminstone ge den en chans! ;D Haha, den skrev jag ju faktiskt om i inlägget före det här, men ja, den är så braaa :')))

   Kramar! <3

   Radera