söndag 17 april 2016

Bokbloggsjerka 15 - 18 april

Hej hopp dags för jerka! Har ju tyvärr mest blivit inlägg jag skriver VARJE vecka den här veckan och inte särkilt mycket variation. Ska absolut försöka bättra på det i nästa vecka och skriva någon recension och förhoppningsvis något annat, lite kreativare inlägg också. :-) Men nu är det hur som helst dags för Annikas jerka, den här helgen undrar hon följande: Hur ställer du dig till biografier, memoarer och liknande? Är det något du läser, har du någon favorit, finns det någon du skulle vilja veta mer om eller är det något som du absolut inte är intresserad av?

Okej såå ... jag kan inte komma på att jag skulle ha läst en enda biografi. Eller memoar heller, för den delen. Men alltså överlag är jag nog ändå rätt så positivt inställd och tror jag kunde gilla en bra biografi. För tillfället har jag hemma biografier om Elisabet I och Mary Stuart, som jag lånade i akut behov av mer Reign. De har inte blivit lästa trots att jag haft dem i någon månad redan, men tror jag ska försöka ta mig igenom minst en innan jag lämnar dem tillbaka. :-) Så får vi se vad jag tycker om konceptet sedan!3 kommentarer:

  1. Om det är boken om Elisabet I som var på bokrean så har jag den också på mitt nattygsbord, förmodligen inte den enklaste biografin att börja med, men förhoppningsvis bra.

    SvaraRadera
  2. Jag gillar biografier och läser sådana periodvis.

    SvaraRadera
  3. Jag har tänkt att jag vill läsa om Elizabeth I och Mary Stuart, så sent som förra veckan gjorde jag en notering om att jag måste leta upp något. Du får berätta hur de var :-)

    SvaraRadera