onsdag 27 april 2016

Bokbloggsfrågan vecka 17

Jag är sjukt trött just nu. Borde verkligen sova men alltså vill/orkar inte?

Så jag bestämde mig för att besvara vackans bokbloggsfråga och kanske kolla slut första avsnittet Shannara Chronicles (som jag alltså inte gjorde igår). Klockan är ändå relativt lite o man tänker på när jag BRUKAR gå och lägga mig.

Jag har gjort på mitt slutarbete i textilslöjd idag också! Jag fick det nästan klart men så började maskinen strula. Ska göra klart det i skolan imorgon. (Gjorde alltså hemma idag i HUNDRA TIMMAR.)

Och förresten! Jag tycker det är superkul när ni kommenterar men har inte riktigt haft tid att svara på sistone för ni skriver ju så himla vettiga kommentarer så jag vill ju ge värdiga svar. Men jag ska göra det! Kanske inte riktigt imorgon för då har jag en skoluppgift som ska inlämnad men ... snart. Och kanske till och med imorgon, beror på hur jag prioriterar.

Men frågan lyder alltså: Hur viktigt är det för dig att äga dina böcker? Köper du alla böcker du läser eller lånar du hellre? När det gäller de böcker som du vill äga, är det då viktigt för dig att ha samtliga böcker i en serie och att ha dem i samma format (pocket/inbunden, samma utgåva osv)?

Alltså faktiskt inte superviktigt. Jag lånar MASSOR på bibliotek. Men vissa böcker vill jag ju gärna äga - om de är extra fina eller så. Och jag HAR faktiskt supermånga olästa, men eftersom jag också lånar på bibliotek så verkar de öka snabbare än de minskar ehe ... och det är ju inte vidare bra. Men det beror på. Jag har ju heller inte ekonomin för att kunna köpa alla böcker jag läser, men jag frågar ju rätt så mycket efter rec-ex ...

Så svaret är väl egentligen lite 50/50. För samtidigt som jag lånar böcker typ varjevecka så älskar jag också att köpa dem ... och få ... och så.

Nu ska jag faktiskt se på Shannara. Hoppas inte jag hade supermycket kvar bara ...

3 kommentarer:

 1. Jag lånar också rätt så mycket av vad jag läser, men visst är det kul att äga böckerna också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får djur det bästa av två världar om man gör båda :)

   Radera
 2. Jag gillar att låna böcker både från vänner och bibblan. Men mina favoritböcker och extra fina böcker köper jag gärna då jag gärna vill kunna läsa om dem oså :)

  SvaraRadera