fredag 29 april 2016

Helgplaner & veckosummering #17 Ayahuasca, prov & valborg

Jag kom hem för kanske ... 45 minuter sedan? Och fryser nu något otroligt. Pga åkte skoter hem och det var ju inte supervarmt. MEN jag lyssnar på the one and only Veronica Maggios alldeles nysläppta låt Ayahuasca på repeat så det är okej. Den talar också till vad jag könner prick nu superbra också så det var ju ett både konstigt och trevligt sammanträffande - för alltså den är typ helt mitt i prick?

Förutom att lyssna på den så har jag lyssnat på TVÅ avsnitt Den fantastiska resan den här veckan! För förra veckans avsnitt var ju lite försenat, om man säger så ... i det nyare pratade om Beyoncés nya album, Lemonade. Alltså jag vill lyssna på det SO BADLY men finns ju inte på Spotify ... äverväger dock att försöka införskaffa det. Verkligen. (Och Den första är alltid gratis!!!)

Annan grej jag gjort den här veckan: läst ut Jack av Christina Lindström. Men det vet ni ju redan. Ska försöka skriva en recension på den imorgon typ, så kanske den kommer upp på söndag eller måndag! :-)

Och jag har sytt klart mitt slutarbete i textilslöjd! Blev faktist rätt så nöjd. B--) Men ska ännu klippa ihop en film om processen, så det lär ta största delen av mitt veckoslut. Så också ett suuuuperlångt finskaprov ...

Och jag har INTE läst i Odinsbarn. Ojdå. Måste läsa typ 150+ sidor imorgon då ... hoppas den blir riktigt spännande på slutet!

Så ... det är ju typ vad jag gör i helgen. Det är ju Valborg, men det kommer nog inte uppmärksammas supermycket av mig, kommer främst äta gott hemma och hänga lite med kompisar tror jag. Men får se. Vappen är ändå en rätt så fin högtid, även om jag ogillar alkohol-hetsen kring den ...

När Odinsbarn är oläst blir det antagligen Ceremonin av Kiea Cass tur, så att jag säkert år den utläst tills mitt datum.

Vad ska ni läsa i helgen och har ni några särskilda vappentraditioner?

1 kommentar:

  1. I helgen ska jag läsa The Rose and the Dagger och om jag hinner ett seriealbum. Idag på Valborg ska jag göra som dig, äta gott hemma och sedan träffa några kompisar vid brasan. Jag tycker ändå Valborg är en mysig högtid trots att den del blir liiite för fulla. Kram :)

    SvaraRadera