torsdag 3 mars 2016

Wrap up #läsalotsport16

Heeeej!

Min lilla sportlovsläsalot tog ju slut redan på natten till måndag och det här inlägget borde egentligen gå ganska snabbt att skriva men det har nu inte blivit av. Nu blir det ju dock!

Först av allt: TUSEN TACK alla ni som hängde på och marathonläste med mig i förra veckan! Var SÅ roligt att följs alla, vilket jag främst gjorde på instagram. Nu lite efteråt har jag också försökt kolla allas wrap ups och så - SÅ roligt att se vad ni läst och hur det gått. :-)

Här kommer då min wrap up, om ni vill veta hur det gick för mig kan ni alltså läsa vidare!

Mina mål var:
 • Läsa 100 sidor/dag eller 700 sidor sammanlagt. Jag visste att det här skulle bli svårt, så tyvärr klarade jag det faktiskt inte ... men nästan! Jag läste 683 sidor, argh, SÅ nära! Är ändå väldigt nöjd för det är mycket mer än jag läst under februari innan det. Dessutom läste jag typ inte något alls några av dagarna så tycker faktiskt det blev riktigt bra. :-)
 • Avsluta 3 påbörjade böcker. Jag avslutade faktiskt tre böcker, MEN ... en av dem hade jag inte påbörjat från innan ehh.
 • Läsa ut sammanlagt 5 böcker. Öm - neeej?
 • Hitta läsglädjen igen. Men JA! Det tycker jag ändå gick. Läste ju som sagt inte särskilt mycket varje dag men hittade ändå glädjen med läsning igen. :-D
Jag läste dessa böcker:
 • Mademoiselle Oiseau kommer tillbaka av Lovisa Burfitt & Andrea de La Barre de Nanteuil, 136 sidor, lästes på söndag. AVSLUTAD.
 • Billie: avgång 9:42 till nya livet av Sara Kadefors, 169 sidor, lästes mellan tisdag och fredag. AVSLUTAD.
 • Jane Eyre av Charlotte Brontë, 367 sidor, lästes mellan måndag och söndag. AVSLUTAD.
 • Harry Potter och de vises sten av J K Rowling & Jim Kay, 11 sidor, lästes på torsdag. (Jag läste andra kapitlet högt för mina bröder, första hade jag läst för dem på söndag.)
Så, även om jag knappt klarade något av mina mål, är jag faktiskt riktigt nöjd med den här läs-a-loten. Jag läste, vilket var huvudsaken, fick slut Jane Eyre och hade superkul. Dessutom fick jag mersmak på det här med att ordna läs-a-lots, så kanske jag gör något liknande en annan gång då jag känner mig inspirerad. ;-)

Nu ska jag försöka skriva lite andra inlägg och kanske kolla Shadowhunters - ha en superfin torsdagkväll eller vad det nu är för tid då du läser det här så ses vi snart igen!

6 kommentarer:

 1. Väldigt bra jobbat :) Viktigast med läsglädjen och den satt ju :) Det var kul att vara med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :) superkul att du ville delta!

   Radera
 2. Jätte rolig grej! Kul att du hittade läsglädjen, den är den bästa. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är den :) kram!

   Radera
 3. Vad mysigt att läsa högt ur Harry Potter! Det gjorde jag också för min bror när vi var yngre, men att läsa ur den illustrerade upplagan måste vara nästan ännu bättre! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittills är de faktiskt inte riktigt övertygade dock ... :/ men jag ska kämpa på och hoppas att de blir omvända ;D

   Radera