söndag 27 mars 2016

Uppdatering #eggetpask16 & vad en kan göra en påskafton

Hej på er!

Igår skrev jag ett inläggsshema jag tänkte försöka följa i de två veckor jag har inläggsinnehåll planerat för. Enligt det skulle jag idag publicera en recension och förbereda ett annat inlägg. Det gjorde jag inte. Men jag gjorde en massa andra kuliga saker istället! Låt mig utveckla.

Okej sååå ... första halvan av dagen gjorde jag typ inget. Jag åt morgonmål, gjorde det ena och det andra som inte var att blogga på tabben och typ låg i sängen. Men sen fick vi ett infall och kollade om Kung Fu Panda 3 kom i Iso Omena (ett köpcentrum) idag och det gjorde den ju faktiskt! Om typ en timme från då! Så vi bestämde oss för att gå, pga vi gillar alla de tidigare filmerna och speciellt jag har peppat för denna i hundra år. Så vi åkte iväg och på vägen läste jag lite i Aldrig ensamma.

Kung Fu Panda 3 var bra! Den var väldigt snyggt gjord, otroligt vacker att se på. Jag tyckte inte att den var lika rolig som tidigare delar men den hade en självständig story och kändes inte alls som ett onödigt tillskott bara för att tjäna pengar. Väldigt många var och se de, det var kul. :-)

Hemma åt vi potatis och spenatsås samt en curryröra från dagen innan. Det var gooott och efter det hade påskharen tydligen gömt lite ägg till oss barn. Okej, egentligen vet jag inte riktigt varför jag skriver såhär tråkigt och noggrannt om det här för vem bryr sig? Aja det är mitt i natten jag är trött vill skriva av mig.

Sedan åkte jag till byn för att träffa kompisar. Därifrån kom jag hem för cirkus en timme sen och så tvättade jag tänderna och läste ut Aldrig ensamma. Som var SÅ HIMLA BRA!!! Vill ha tredje delen NU och jag har ändå redan läst både ettan och tvåan efter varandra?! Idag var definitit min mest läsiga dag i #eggetpask16. Så vad passar väll inte bättre då än en liten update på hur det går? Ingenting, så låt oss köra en.

 • På onsdag läste jag från sida 122-183 i Aldrig ensamma av Anna Jakobsson Lund, dvs 62 sidor
 • På tordag läste jag prick ... ingenting. Vet inte ens varför? Vad gjorde jag då, liksom?
 • På fredag läste jag i bilen till och från Kyrkslätt (okej, inte särskilt koncentrerat men litegrann), sida 184-213 dvs 30 sidor
 • Och idag läste jag från sida 214-358, dvs 145 sidor och Aldrig ensamma blev utläst!
 • Sammanlagt blir det alltså: 237 sidor om jag räknat rätt, helt okej tycker jag :-)
Imorgon (okej, IDAG) ska jag päbörja Vattnet drar hade jag tänkt. Hoppas nu den är superspännande så jag hinner med den på de två dagar vi har kvar!

Hur går det för er?

2 kommentarer:

 1. Vad roligt att du tyckte så mycket om Aldrig ensamma! :) Om du kommer till Bokmässan i Göteborg måste du lova att titta förbi i montern hos mig och säga hej. :) Sista delen, Enda vägen, kommer att släppas då, och då finns det ett recensionsexemplar som väntar på dig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var verkligen underbar :D
   Vet inte alls om jag kommer vara där, men hoppas verkligen att jag är det och siktar nog på det :) då ska jag defintivit göra det, måste ju ha den asap! ;D

   Radera