tisdag 1 mars 2016

Top Ten Books To Read if You Are in the Mood For A Heart-breaking Story

Hejhej och sorri att jag inte uppdaterat denna lilla plats sen i fredags. Ibland kommer liksom livet emellan.

Nu är det iallafall tisdag och - TOP TEN TUESDAY! Vem hade kunnat tro det. Jag har faktiskt inte gjort den på två veckor, så lite surprise:igt är det ju. Veckans tema är hursom delvis valfritt: topp tio böcker att läsa då du känner för X *insert någon genre eller annan typisk grej i bok*. Jag valde då att tipsa om tio hjärtekrossande böcker, hjärtekrossande på en massa olika sätt - någon dör, en annan blir mobbad eller är olyckligt kär etc. Vissa berör mig bara för att jag känner igen mig. Tänker inte kommentera vidare för att undvika spoilers, utan bara länka till recension om en sådan finns.
Har förövrigt supermånga inlägg i huvudet jag borde skriva. Om jag har tid kommer det alltså snart bli fart på den här platsen, hoppas jag. En massa roliga inlägg! Ihh, älskar att blogga när det känns såhär. :')

Vilka böcker har ni berörts av på något vis? Älskar böcker som känns, så tipsa mer än gärna!

4 kommentarer:

 1. Bra tema! Själv tog jag klassiker hehe ^^
  A Monster calls är den senaste boken jag läst som verkligen berört mig. Bloggade just om den.
  faults in our Stars är en hjärtekrossare bok också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste faktiskt A monster calls för något år sedan, då gillade jag den men det var inte mycket mer än så. Nu ser jag dock alla höja den till skyarna så kanske skulle passa att ge den en ny chans lagom till filmen :)

   Radera
 2. Himlen börjar här är en så sjukt bra och sorglig bok. Kram

  SvaraRadera