måndag 14 mars 2016

Top Ten Books on My Spring TBR

Lätt och kul tema i Top Ten Tuesday idag! Dvs: topp tio böcker jag vill läsa i vår.
 • Glastronen av Sarah J Maas - för att ALLA hyllar. Precis alla?!? Tror jag har alldeles för höga förväntningar men det går liksom inte att göra något åt.
 • Rosensällskapet av Marie Lu - hoppas SÅ att den här ska vara så bra som jag vill. Har läst att många blivit rätt så besvikna. Ugh.
 • Du, bara av Anna Ahlund - vet ej hur månte gången det är jag nämner denna i en TTT? Men hursom: så himla PEPPPPPP!
 • Champion av Marie Lu - har sagt det hur många gånger som helst men alltså ... är fan skämmigt att jag inte läst den än.
 • Vattnet drar av Madelein Bäck - är faktiskt väldigt peppad på den här, tror den kan vara riktigt intressant och förhoppningsvis lite skrämmande.
 • Odinsbarn av Siri Pettersen - i och med att jag kommer delta i Nellys "bokcirkel"/read-a-long.
 • Lola och pojken i huset bredvid av Stephanie Perkins - tror den här skulle vara supermysig att läsa i vår. :-)
 • Den ökända historien om Frankie Landau-Banks av E Lockhart - har velat läsa den här väldigt länge och känner att nu, nu snart är det väll ändå dags.
 • Uppstigandet av Karen Bao - håller ju *typ* på med den så kommer ju läsa den i vår då.
 • Och JA! Näcken av Åsa Larsson & Ingela Korsell - åååå snart får vi återvända till Mariefred och Viggo och Alrik!
Vilka böcker kommer ni läsa i vår?

8 kommentarer:

 1. Franke och Odinsbarn är de enda böcker på listan som jag läst och de var båda riktigt bra!

  SvaraRadera
 2. "Lola" införskaffade jag ganska snabbt efter att den kom ut - och är kanske dags för mig att också läsa den snart. På bokrean hittade jag faktiskt "Frankie", så var tvungen o köpa, pga. Så många bloggare skrev ju om den när den precis kommit ut!

  Fortsättningen på Röd Drottning måste jag/vi läsa sen i maj!!

  Annars då.. Jag ger dig solen skulle kanske passa nu till våren. Och så är jag sjuuukt sugen på att läsa "Noras val", den tredje boken i serien om Patch och Nora. (Älskade de första... Var så himla asdfgh just då) Tror du hade läst till och med bok 2 i den serien? (Haha stalker-varning)

  Sen så ska jag läsa ut M varken mer eller mindre snart. Men vet inte om man kan kalla det vår just nu... brr. kraam! :D <33

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Ja, Frankie har ju varit väldigt omtalat och omtyckt :)

   Och jaaa! Oj, den glömde jag ju ... men är väldigt peppad på den, Röd drottning blir liksom bara bättre och bättre i minnet ju mer jag tänker på den :S :)

   Ja, Jag ger dig solen skulle passa ypperligt! Japp, har läst ettan och tvåan, för typ jättelänge sedan ... men jag gillade dem då, så kanske jag borde läsa om eller börja på trean och se om jag fattar nåt :D

   Här har det faktiskt varit riktigt vårigt väder de senaste, kanske tre, dagarna, även om man fortfarande får gå med vinterrock :/ Kram!

   Radera
 3. Härlig lista. Hoppas böckerna är bra nu också! :)
  Jag har ganska mycket manga jag vill läs ai vår då min kompis har gett mig en hel lång lista vilket är nice. :) Men skulle gärna läsa lite mer skräck också. har aldrig läst något av Stephen King och vill gärna testa och se vad jag tycker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas jag med :)åå, låter trevligt! Stephen King ör jag också nyfiken på, även om jag aldrig riktigt varit intresserad av skräck :P

   Radera
 4. Glastronen fick 3/5 av mig på goodreads om du vill få ner dina förväntningar lite. Den var bra men den greppade mig liksom inte. Ska iaf läsa trean i serien nu, så jag får se vad jag tycker dom den. Lola och pojken i huset brevid ver vekligen super bra, rekomenderas! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att höra! Och åå, blir riktigt sugen på den nu ... får se när ag tar tag i den, känns som en sådan bok jag inte kommer kunna släppa när jag väl börjat :) kram!

   Radera