söndag 13 mars 2016

Bokbloggsjerka 11 - 14 mars

Hejhej!

Kikar bara in snabbt för att svara på dagens jerka, mer än så blir det nog inte denna söndag. Men hey! Jag har skrivit en recension idag! Måste dock låta den mognationella ett tag, tror den kommer upp på torsdag. Minns inte riktigt hur jag planerade ...

Veckans fråga handlar hursomhelst om ljudböcker: Vilken är din favorit när det
gäller ljudböcker (bok, uppläsare eller både och)?


Jag lyssnar typ inte på ljudböcker, så jag har ingen särskilt favorit ... eller jo, en! Astrid Lindgren! Hennes julberättelser och Ronja Rövardotter har jag vuxit upp med som ljudböcker. Älskar att lyssna på dem fortfarande, speciellt vid jul. De är det ultimata myset då! Kan dem typ utantill haha.Jag skulle faktiskt gärna lyssna på mer ljudböcker. Funderar på att starta prenumeration på någon tjänst med e- och ljudböcker, får se hur det blir. Skulle vara väldigt trevligt att lyssna på ljudbok till och från skolan, tänker jag. Beror ju på sen om jag gillar uppläsaren också ... tror absolut jag är en sådan som stör sig något otroligt på vissa dialekter.


Nu ska jag ta tag i söndan'!

3 kommentarer:

 1. Jag har svårt för ljudböcker, men jag önskar att jag kunde lyssna på böcker men jag har svårt för att behålla koncentrationen och det är så lätt att tankarna bara flyger iväg :)

  SvaraRadera
 2. Astrid Lindgrens röst var magisk!

  Storytel är ju stora, Mofibo är också stora och lite billigare. Både e- och ljudböcker kan lånas gratis på biblioteken.

  SvaraRadera
 3. Att lyssna på en bok funkar inte alls för mig, jag minns inte allt jag borde och så går det ju inte att bläddra heller :)

  SvaraRadera