torsdag 31 mars 2016

Svenska böcker i april 2016

Vet ni vad??? IMORGON ÄR DET APRIL!! WAAAAHHH??? Sjukt ju. Det var ju julafton precis NYSS?!? Det betyder iallafall att jag tänker gå igenom böckerna som kommer ut i april, som jag fasnat lite extra för. (Titlarna i tjockare text är de jag allra mest vill läsa.)
Lavender Lit
Dumplin av Julie Murphy
Vet faktiskt inte vad den här handlar om men Lavender Lit ger ut den. Enough said.

rabén&sjögren
Ebb & flod av Tui T Sutherland
Femte delen i Spirit Animals-serien! Jag har bara läst första, även om jag faktiskt har andra hemma ... ska läsa den här något tag, den går ju snabbt.

B Wahlströms
Jack av Christina Lindström
Tyckte supermycket om Lindströms debut för ungdomar, Hälsningar från havets botten, och hoppas att den här är minst lika bra!

Modernista
Glastronen av Sarah J Maas
Nu kom ju den här tydligen ut redan i mars men men ... jag har redan fått den och har supersvårt med att inte slänga mig över den. Ni vet att jag är peppad.

Förnuft & känsla av Jane Austen
För det första: OMSLAGET!!?!? Tycker det är oroligt vackert men känner samtidigt - VAD exakt har det med boken att göra?? Tror den hur som helst skull se supersnygg ut i min bokhylla och den är en klassiker jag är hemskt nyfiken på.
Bonnier Carlsen
Alice i underlandet av Lewis Carroll & Tove Jansson
En till klassiker! Som jag faktiskt köpt, men på engelska, väldigt nyligen. Är dock riktigt sugen på den här med, Tove Jansson + Alice i underlandet kan ju inte bli annat än fantastiskt tokigt.


Lilla Piratförlaget & Gilla böcker

Zombiefeber av Kristina Ohlsson
Har ju läst hela Ohlssons senaste trilogi för mellanåldern för mina brorsor, den gillade vi. Är riktigt nyfiken på den här som kanske är ännu mer skrämmande till och med.
Är väldigt kluven angående den här ... vet inte om jag vill eller inte vill läsa? Blir inte supertaggad av handlingen, men får se. Beror på recensionerna om jag bestämmer mig för att läsa den något tag men det blir iallafall inte nu.
En annan av David Levithan
Var ju inte HELT övertygad av Jag, En men är ändå riktigt peppad på den här. JIPPIIIE!

Vilka böcker ser ni fram emot i april? Något guldkorn jag missat?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar