torsdag 31 mars 2016

Sammanfattning #eggetpask16

Idag har jag städat, hängt upp inspirerande bilder vid sängen och spelat in video. *#kännermigproduktiv* Samt ätit. Och varit i skolan då. Nu mår jag dock lite illa av någon anledning och har ont i munneeeen pga blåsa som aldrig vill försvinna. -.-

Men det var inte vad jag skulle prata om! För jag skulle ju summera Mias påskläsning! Det gick inte superbra för mig. Hade som inofficiellt mål för mig själv att nå 400 sidor och det var ju tur att det var inofficiellt. För det hände inte. Jag läste 273 sidor.
Mias bild

 • onsdag: *börjar från sida 122* 62 sidor i Aldrig ensamma
 • torsdag: 0 sidor
 • fredag: 30 sidor i Aldrig ensamma
 • lördag: 145 sidor i Aldrig ensamma (den blev utläst)
 • söndag: 0 sidor
 • måndag: 35 sidor i Vattnet drar som jag påbörjade då
Det här blev ju knappt en utmaning för mig, då jag inte läste nåt alls på två av dagarna ... Men jag hade ärligt talat inga förväntningar och ville inte pressa mig så känner mig inte direkt besviken heller. :-) Påsken var lugn och trevlig annars, jag var mycket med familjen och är nöjd med att ha prioriterat det framför läsning.
Min, lite väl optimistiska, TBR
(bild från min instagram, @theworldilivein_books

Nej, den här gången lyckades faktiskt inte ens en tävling pusha min läsning, men så får det vara ibland. En bok blev ju iallafall utläst och en annan påbörjad, så det känns helt okej. Tack, Mia för att du höll i det här!

Här finns min första uppdatering

2 kommentarer:

 1. Ibland är det så för mig gick det bra denna gången

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gick ju verkligen bra för dig! Tack ännu för fint initiativ :)

   Radera