måndag 7 mars 2016

Musik, film & tv - feb 2016

Dags att summera februari film-, tv- och musikmässigt!

TV & FILM
Bildkälla
~
Captain America: The Winter Soldier (8.5/10)
Iron Man 2 (6/10)
Dawson's Creek S2E17-22
Shake it up! S1E9-22
Shadowhunters S1E4-7
Reign S1E2-S2E22
The Dark Knight (7/10)
Jumanji (6.5/10)
The Young Victoria (7.5/10)
The Lion King (9/10)*
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" (i brist på bra svensk översättning ... vad då, poäng? Vitsord? Gradering??) TILL TV-SERIER FÖR SER SÄLLAN EN HEL SÄSONG PÅ EN MÅNAD OCH ORKA GE SKILT TILL ALLA AVSNITT ...
*sett förut
Bildkälla <--OBS rolig artikel!
Bästa nya: Captain America: The Winter Soldier tyckte jag om supermycket. Vet inte riktigt varför, men så var det nu iallafall.
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också)Reign -duh. Ävem om den egentligen var typ ny, såg ju bara ett avsnitt i jan ... och Lejonkungen! Sjukt bra, faktiskt. Blev riktit fascinerad av det nu när jag såg den för första gången på ett tag.
Bildkälla
Besvikelse: The Dark Knight ... alltså, skådespelarna och så tycker jag var bra, men sedan så fastnade jag inte så mycket för storyn så blev faktiskt lite besviken, hade väntat mig mer.
Överraskning: Shadowhunters, faktiskt! Var ju förra månadesn besvikelse, men nu tycker jag de har börjat skärpa sig. Lite. The Young Victoria passar också in här som var ett riktigt impulsval av film på Netflix, passade mig riktigt bra just då.
Tipsar alla om pga inte många som vet om: Fortfarande Reign. De flesta andra tror jag är rätt så well-known också.
Kommentar: Tycker den här månaden var RIKTIGT bra på film och seriefronten. Har sett väldigt mycket bra! Dawson's Creek och Shake it up! är ju kanske inte så bra, men de gör mig glad så på det viset tycker jag ändå de är det. Reign är ju fantastiskt, vet inte hur jag ska klara mig nu när jag inte kan se på nästa säsong direkt ... Gillade ju också många av filmerna så det var riktigt trevligt. :-)
Vad händer i nästa månad? Såg ju inte på Game of Thrones i februari så nu kommer jag se det i mars istället. Kommer också fortsätta med Shadowhunters och kanske The Vampire Diaries som vi haft en liten paus med. Förhoppningsvis blir det lite bio också!

MUSIK

Alltså - februari var en FANTASTISK månad för mig vad gäller musik - hittat så himla mycket bra och nytt för mig känns det som?? Rihanna har ju släppt nytt album, ANTI, så det har jag lyssnat på. <3333 (Gillar Kiss it better och Never ending mest.) Även twenty one Pilots, som jag ju redan skrivit om men ja. Och The Lumineers! Dessutom har Troye Sivan släppt en video till YOUTH, tycker den är otroligt fin.
 Och just det! Ji Nilsson! Noll aning om vem det är. Vet bara att jag gillar hennes musik.
Och det var det! Vad har ni sett/lyssnat på då?

2 kommentarer:

 1. Vad härligt! Mycket bra du hittat! :)
  Min besatthet denna månad är Steven Universe. Är ju ett fan av tecknat så :) Den är grymt bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en bra månad :) låter kul!

   Radera