måndag 7 mars 2016

Bokbloggsjerka 5 - 7 mars

Nu är klockan supermycket men jag kände att jag verkligen verkligen ville svara på veckans jerka, så då gör jag det trots att det bara finns en timme kvar av sista jerka-dagen.

Den här veckan vill KajsaLisa veta vad vi tycker och tänker om bokrean: Har den spelat ut sin roll, eller ännu värre har bokhandeln spelat ut sin roll, med internethandel och läsplattor? Berätta gärna också om reafynd ni gjort.
Jag är ärligt talat lite kluven till rean - för på sätt och vis tycker jag den är rätt härlig (även om jag ju faktiskt inte har möjlighet att delta i den då jag inte bor i Sverife förutom genom nätbokhandlarna) men samtidigt tycker jag sortimentet är väldigt lika varje år och väldigt lika hos varje bokhandel. De nyare titlarna har jag sen igen läst väldigt många av, så där finns det ju inte mycket för mig att hämta även om utbudet kan vara rätt så bra för dem som inte läst ... Dessutom tycker jag faktiskt priserna kunde vara ännu lägre, haha ... nu blir det liksom ändå så att man köper böcker man gärna vill läsa från innan och hemskt få spontanköp. Även om jag delvis kan skylla det på bokbloggandet och att jag har rätt så bra koll ... men nej, jag tycker absolut inte att den är utspelad utan riktigt trevlig, kunde ju dock vara ännu bättre med lite finjusteringar. :-)
Angående om om de fysiska bokhandlarna gjort sitt svarar jag faktiskt nej - jag ÄLSKAR fysiska bokhandlar. Jag älskar att gå omkring och titta och känna på böckerna, hitta fina böcker man aldrig annars skulle lägga märke till. Ja, det är rätt så mycket dyrare, men om jag någon gång råkar ha de pengarna älskar jag att lägga fram en bok på disken och gå ut med den i en liten påse. Min egen bok som jag köpt för att jag helt enkelt inte kunde låta bli. Heh.
Vad gäller reafynd så har jag gjort några, men jag tänker att jag sparar på att berätta om dem tills jag fått hem dem och filmat video.
Nu MÅSTE jag verkligen sova - så godnatt på er finisar!

1 kommentar:

  1. Jag var i bokhandlen på rea-morgonen och helt ärligt så var där på tok för mycket folk för spontaninköp. Det blev i stort sett bara böcker jag hade på min lista. Plus några som funnits på min lista, men plockats bort ;)

    SvaraRadera