onsdag 9 mars 2016

Bokbloggsfrågan vecka 10

Idag är det onsdag! Och jag tänkte svara på veckans bokbloggsfråga, som lyder: Hur gör du för att inte missa inläggen från dina favoritbokbloggar? Rss-läsare, bloglovin eller nåt annat alternativ? Följer du någon bokbloggare även i sociala medier som instagram, facebook eller twitter?


Jag använder Bloglovin'! Jag ÄLSKAR Bloglovin'. Så HIMLA smart!?! Följer supermånga bloggar så hade inte alls hängt med utan det. I och för sig är det ibland ett litet problem att jag följer så många, för hinner jag inte med någon dag har jag plötsligt typ 200 olästa inlägg och det tar liksom ett tag att läsa sig igenom dem ... vissa läser jag inte ens, men de finns ändå där och jag måste markera dem som lästa. Men alltså det är bara för att jag är som jag är som jag tycker det är ett problem. Annars tycker jag Bloglovin' är otroligt.Och JA! Jag följer rätt så många bokbloggare på Instagram - eller, typ alla jag råkar på. Där kommenterar jag dock inte särskilt aktivt ... Heter @theworldilivein_books där, följ supergärna! Har även gillat några bloggares facebook-sidor men hänger liksom inte på facebook överlag så det har inte så stor skillnad.


Förövrigt kommer det nog inte någon TTT den här veckan, inte bara för att tisdagen redan varit utan för att jag inte kommer på nåt. Den ena rubriken har jag dessutom redan gjort --> HÄR. (Okej, handlar ej om karaktärer ANDRA gillar men jag inte gilalr, men tycker det är så rätt så långt ändå och det är ju liksom dessa karaktärer jag inte kommer överens med. Varför skulle det plötsligt vara andra bara för att det ska vara karaktärer andra gillar.)

Jag såg avsnitt nio av Shadowhunters idag! Och avsnitt åtta tidigare i veckan. Alltså - den här serien är väldigt underhållande. Flinar typ konstant pga hur löjligt allting är. Jag blir otroligt frustrerad också när jag tittar pga Clary och Jace relation är värsta jag sett och URGH det är så KLYSCHIGT!?! Vet inte hur smart det är att jag skriver så här dåligt om den pga vill ju att alla ska kolla så att de fortsätter för hoppas ju att det kanske blir bättre. Någon gång. Det här är ju då kanske inte bästa reklamen om jag vill få personer att kolla ...

Hur håller ni koll på bloggarna ni följer - och vad tycker ni om Shadowhunters?

8 kommentarer:

 1. Använder också Bloglovin, det är otroligt smidigt att ha alla inlägg samlade på ett ställe! :)

  SvaraRadera
 2. Haha, jag känner igen det där med att missa en dag och har 200 olästa inlägg! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pjuh, skönt på nåt vis att höra att en inte är den enda, känner mig smått besatt ibland haha x)

   Radera
 3. Jag såg på avsnitt 9 igår och måste hålla med, vissa scener är väldigt cringey men i överlag är jag väldigt pepp på att se hur serien utvecklas. Den är ju redan på väg mot ett lite mer annorlunda håll än böckerna med Alec till exempel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, är också nyfiken på hur de kommer utveckla t ex det vidare - på ett vis hoppas jag faktiskt att det blir ite som med Vampire Diaries, att serien liksom blir sin egen, för då skulle det vara lättare att ta att allt annat också är så fel haha ... nej men jag håller alla tummar och tår för att det ännu ska bli bättre, ser ju bara lite mörkt ut tycker jag :/

   Radera
 4. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan Bloglovin' och då följer jag ändå inte jättemånga bloggar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt nästan livsräddande ibland, helt fantastisk (men enkel) grej!

   Radera