måndag 8 februari 2016

Musik, film & tv - jan 2016

Nu kommer här då första inlägget av nya inläggsserien musik, film & tv (<-- med tv menar jag dock typ serier. Kollar typ ej på tv. Men det låter bättre såatteh.). Nu har jag då bestämt mig för att dela upp månadsrapporterna i två - en med böcker och en med annan kultur. Att ha allt i ett börjar nämligen bli lite långt ...

TV & FILM
~
Captain America (7/10)
Iron Man (6.5/10)
Vampire Diaries S3E11-13
Pretty Little Liaries S4E13-25
Downton Abbey The Finale del 2
Dawson's Creek S2E14-16
Shake it up! S1E1-8
Shadowhunters S1E1-3
Gossip Girl, ett random avsnitt*
Reign S1E1
You, Me & Dupree (6/10)
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" (i brist på bra svensk översättning ... vad då, poäng? Vitsord? Gradering??) TILL TV-SERIER FÖR SER SÄLLAN EN HEL SÄSONG PÅ EN MÅNAD OCH ORKA GE SKILT TILL ALLA AVSNITT ...
*sett förut

Bästa nya: Japp, jag hann med Reign avsnitt ett i januari. Definitivt bästa.
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också): Pretty Little Liars måste jag faktiskt säga! Tyckte det var riktigt trevligt att kolla till slut, även om jag inte var så pepp i början ... Och Downton Abbey ofc. :')
Besvikelse: Men eh ... Shadowhunters duh. Jag hade inte väntat mig ett mästerverk men d-d-DETTA? Vad ÄR det ens?
Överraskning: Att jag börjat kolla på Shake it up!. Så himla himla konsigt. Jag HATAR Disney Channel, men jag ville se vad det var och så typ tyckte jag det var lie kul i all sin klyschighet och dålighet och fånighet. Jag blir helt enkelt glad av hur fåniga alla är, för det är så långt ifrån verkligheten man kan komma.
Tipsar alla om pga inte många som vet om: REIGN.
Kommentar: Faktiskt hemskt nöjd med hur mycket jag hunnit kolla! Men alltså ... jag har typ inte mått superbra annars så ja, jag har väll lagt på en tv-serie då. Inte orkat med så mycket annat. Också börjat kolla på Marvel-filmer i den ordning man "ska", dock inte sett Agent Carter trots att den kronologiskt sett kommer mellan Captain America och Iron Man. Gällande dem? Öh. Jag är typ lite besviken. Tyckte bättre om Captain hursom, den gillade jag riktigt mycket. Annars tycker jag de är lite väl ... typiska och mansdominerade. Välgjorda, ja. Men inte fantastiska, enligt mig.
Vad händer i nästa månad? Jag kommer kolla på Reign. Okej vem försöker jag lura jag har kollat hela säsong ett nu. Så kommer jag äntligen kolla vidare på Game of himla Thrones! Säsong tre här kommer jag!!! Annars då? Lite Marvel I suppose.

MUSIK

Jag lyssnar ju på en hel del olika, men dessa är mina "nya" för januari:
Att jag tycker att Justin Bieber är helt okej nuförtiden though?

Det var filmerna, serierna och musiken jag konsumerat i januari. Vad kollade/lyssnade ni på då?

4 kommentarer:

 1. Alltså JA, Justin Bieber!? Innan var jag bara "bläh" så fort jag hörde på radion och bytte kanal, nu höjer jag typ volymen och skrålar på för full hals... Vad händer ens? *förvirrad* CUS IF YOU LIKE THE WAY YOU LOOK THAT MUCH OH BABY YOU SHOULD GO AND LOVE YOURSELF!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, fattar noll xD men kul ju! :DD

   Radera
 2. Jag försöker att inte kolla så mycket TV utan hellre läsa böcker, men skriver i Kulturkullan varje vecka vad jag lyssnar på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde jag verkligen bli bättre på, att läsa framför att titta ... har definitivt blivit lite tvärtom på sista tiden :På men kul att ha uppskrivet vad man lyssnat på varje vecka :D

   Radera