söndag 7 februari 2016

Bokbloggsjerka 5 - 8 januari

Söndag och jerkadags. Vad har ni haft för er idag? Jag har firat mig och lillebror  (fick Game of Thrones säsong 3 samt biobiljetter <333) och kollat på Reign. Reign är typ världens sorgligaste, jobbigaste tv-serie, men SÅ BRA.

Den här gången vill Annika att vi ska lista topp 5 fiktiva karaktärer som du önskar vore dina bästa vänner (böcker/film/tv).


Den mest självklara är ju förstås Hermione. Hon finns på så mångas listor, så även på min. Men alltså - Ron skulle ju faktiskt också vara en himla fin vän, tänker jag. Och tvillingarna Weasley ...Sedan till några som de som läst min blogg länge antagligen kunde gissa - Semlan och Gordon! Från bokserien med samma namn av Moni Nilsson. Jag har faktiskt inte pratat om dem särskilt mycket på sista tiden, dock ... De är mina absoluta favoritkaraktärer,  iallafall nästan. De är så himla smarta,  snälla och roliga, jag tror att man aldrig skulle ha tråkigt med dem!


Och just det! Sam och Patrick från Perks of Being a Wallflower, både bok och film. Tycker de är fantastiska. Vill ha dem som mina vänner prick nu.
Bildkälla
Vilka fiktiva personer hade du velat vara vän med?

3 kommentarer:

  1. Om man var vän med Weasley skulle man nog inte ha tråkigt direkt :)

    SvaraRadera
  2. Ron känns lite för hysterisk för mig, han tappar ofta fattningen och det vill ju jag kunna göra ;)

    SvaraRadera
  3. Det är alltid så kul med bokbloggsjerkan :) Gillar dina val. Skulle också gärna vara vän med Sam och Patrick. De är riktigt härliga! och ja, de flesta från HP-världen vore awesome! :)

    SvaraRadera