måndag 15 februari 2016

I min brevlåda #46 januari 2016

Nu, två veckor för sent men iallafall, kommer här en book haul med böckerna jag fick i januari! Samt genomgång av vad jag läser just nu, och lite sådant. I videoformat till och med! Det tog typ fyra timmar för videon att laddas upp, dock, så får se hur ofta jag orkar göra det här ... tänker nog ändå försöka göra en liknande månad typ varje månad, så kanske det börjar gå smidigare någon gång. :-)

Jag filmade alltså den här videon för typ två veckor sedan, så vad jag säger att jag läser för tillfället är ju inte helt up to date. Men rätt så, tyvärr. Det ändra som har ändrats är att Sommarboken numera är utläst och största fokus ligger på Jane Eyre. Och ni kan ju låtar att jag säger mars när jag säger att jag ska försöker läsa dem i februari, eller hur, ja?
OBS videon är superlång och ljudet lite brusigt - någon som vet hur man kan råda bot på det? Hoppas iallafall ni gillar! Laddade också upp den på fel kanal, men jaja orka göra det pånytt ...

Något ni läst här eller kanske vill läsa?

2 kommentarer:

 1. Jättebra video! Kul att se!
  Askfödd och Outlander är jag väldigt sugen på. De verkar jättebra.
  The Martian var inte helt min grej. Den var rolig och underhållande att läs amen jag förstår faktiskt inte riktigt hypen runt den. Bloggade själv om den och jag känner mig ganska sval mot den :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tyckte det, tack! :D
   Ja, Askfödd var otrolig och Outlander verkar faktiskt superbra. Blir bara mer och mer sugen på den hela tiden ...
   Oj, du är nog den första jag hör som tycker så o.O men skönt ändå, då sänktes ju förväntningarna något och jag kanske inte blir alltför besviken om jag då tycker som dig :)

   Radera