lördag 13 februari 2016

Helgplaner & veckosummering #6

Tjolahopp!

Nu har jag då ändrat namnet till något mer vettigt och mer relevant vad gäller vad jag faktiskt skriver i de här inläggen.^^

För det första: alltså den här dagen har börjat SÅ BRA!? Okej, inte 10/10 pga steg upp först vid tolv men att vakna till SOL OCH VITT LANDSKAP! Så himla trött på regn och slask, faktiskt. Efter det åt jag morgonmål och for iväg på länk med en kompis. Händer typ aldrig? Nu är jag alltså hemma från länken, har ätit soppa och kokospudding och efter att ha skrivit det här inlägget tror jag jag ska baka fastlagsbullar *semlor* och typ läsa Jane Eyre.

Annan grej jag gjort: upptäckt att Pottermore förnyats och fixat en ny profil där. Sedan har jag sorterats på nytt! Till Hufflepuff! Igen! Jag tänker liksom inte själv att det är där jag hör hemma, men mm, ja, kanske, säkert? Nu känner jag mig då rätt så säker på att det är där jag hör hemma så nu ska jag börja köpa på mig all things Hufflepuff. ;-D

Annars har väll inte så mycket hänt varken idag eller under veckan, annat än det jag redan skrivit om. Eller typ - igår lyckades jag och mina kompisar missa bussen och så hade vi matteprov och jag tror det gick bra. Men inget intressantare än så. Men helt okej vecka faktiskt!

Så - vad händer i helgen? Jag MÅSTE verkligen ta tag i Jane Eyre för har bara två veckor på mig att läsa de 500 sidor den består av ... jag har inte läst typ NÅT på jag vet inte,  två veckor? Panik? Eh,  ja, lite. Hoppashoppas den är bra iallafall så det går snabbt och smidigt att läsa! :-) Funderar även på att börjar med Vem som helst utom Ivy Pocket för tror det skulle kicka igång min läsning lite att komma igenom något lätt.

Annars så står lite bloggakriveri på schemat, Reign och typ städning på schemat.

Hur har er vecka varit då? Vad har ni för planer i helgen? Hoppas ni har det superbra, så hörs vi snart igen!

2 kommentarer:

  1. Haha åh, sorterades också på nytt idag och blev också Huffelpuff för andra gången!! :D

    SvaraRadera