fredag 29 januari 2016

Svenska böcker i februari 2016

Nu kommer vi till en VÄLDIGT lugn månad vad gäller ungdomsboksutgivning - för att sedan i mars överösas av nytt. Förresten - de där jag glömde bort i januaris spaning, de hade jag inte glömt bort. Inte egentligen. För jag hade lagt dem som februaris utgivning, men nej, de kom tydligen ut i slutet av januari. Bra att jag märkte det iallafall. Och i februari ... komemr det bara ut två böcker som jag ens är lite intresserad av. Den ena har jag läst (om än för ett rätt så långt tag sen) och den andra kan jag inte bestämma mig för om jag vill eller inte vill läsa.
Modernista
Felfri (Pretty Little Liars #2) av Sara Shepard
Jag har den första delen i nyutgåva, men den har inte blivit läst än. Har ju kanske lite att göra med att jag har en hel del annat oläst och den är egentligen läst redan för något år sedan. Får se om jag läser den och isåfall också vill läsa denna ...
Vem som helst utom Ivy Pocket av Caleb Krisp
Dilemmat jag har med den här är alltså: färgkompinationen på framsidan hade kunnat vara bättre, MEN tecknarstilen ser ändå rätt så snygg ut. Såatteeeh ... får se, väntar nog lite på andras åsikter tror jag.

Någon guldpärla jag missat som kommer ut i februari?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar