fredag 29 januari 2016

Helgläsning #4 Hylltöming 2016

Nu kommer helgläsnings-planerna rätt så sent - men bättre sent än aldrig, ämairait?

Den här veckan har varit helt okej. Vädret har ju kanske inte varit det bästa - slask, is och ännu mera slask. Men det har inte varit så stressigt, jag har hunnit med en hel del ROLIGA saker - som att läsa ut en bra bok, kolla ikapp Shadowhunters och lyssna på podcast.

Shadowhunters, förresten? Någon som sett det tredje avsnittet? Det har jag. Vad jag tyckte? Det var RIKTIGT dåligt, otroligt fånigt, cheesy, stelt ... you name it. Ugh! Och Simon, som jag aldrig har fastnat för i böckerna, är den enda karaktären jag tycker är okej. Han är liksom den som håller hela serien från att tippa över till absolut botten. Mellan Clary och Jace finns liksom NOLL kemi?? Så att ... jag fortsätter ju titta och hoppas att det kanske kan bli bättre. Men ... det ser inte bra ut för tillfället. Inte bra ut alls.

Annars då? Jag har känt mig relativt produktiv den här veckan. Fun fact: jag HAR inte varit produktiv. Dessutom känner jag att bloggen inte är särskilt kreativ för tillfället - jag har ju i princip BARA publicerat inlägg jag skriver varje vecka den här veckan. Men vet ni - jag *typ* LOVAR att det ska bli bättre nästa vecka! Jag har tre recensioner på NYA böcker att skriva, en filmrecension och snart blir det månadsrapporter och sådant. Så det kan ni ju se fram emot! :-)

Förra helgen läste jag exakt noll sidor. Det här veckoslutet borde jag hinna läsa en hel bok på 300 sidor för att klara av månadens uppdrag i #hylltömning2016. Jag tror inte jag har skrivit det, men min bok för januari är alltså Uppstigandet av Karen Bao och än så länge (ett kapitel in) verkar den lovande. Har dock inte särskilt höga förhoppningar om att ta mig igenom den då jag ha program inplanerat både lördag och söndag, men vi får se!

Vad har ni tänkt läsa i helgen?

4 kommentarer:

 1. Håller helt med när det kommer till Shadowhunters!! Allting mellan Jace och Clary känns så fel och töntigt! Men ändå kan jag inte sluta kolla för jag hoppas så innerligt att det ska bli bättre. Dessutom, som du sa, väger ju Simon upp en del. Han var aldrig en favorit karaktär i boken, men på något sätt har han kommit att bli den jag tycker mest om i serien!

  När det kommer till läsplaner har jag precis påbörjat The Strange and Beautiful Sorrows of Ava Lavender, så ska försöka läsa lite i den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, hatar hur stela de är ... men samtidigt vill en ju inte ge upp :P

   Åh, har varit nyfiken på den ett tag! Men har hört att språket inte är det mest simpla, så jag får nog läsa några andra engelska böcker innan den eller hoppas på en svensk översättning :S

   Radera
 2. shadowhuters, joo. tycker särskilt att clary känns så himla fejk. efter första avsnittet av tv serien känner jag mig inte jätte impad iaf. den kanske blir bättre, kram på dig <33

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu svarar jag ju fyra avsnitt senare, men det du säger stämmer ju tyvärr än ... även om det femte avsnittet faktiskt var typ bästa hittills hurra :Det kramar!

   Radera