fredag 1 januari 2016

I min brevlåda #45 december

December har både varit en lugn och inte så lugn månad vad gäller mängden böcker som landat hos mig. Recensionse har jag inte fått så farligt många av, men så blev det ju jul ... Nåja, låt oss gå igenom vad jag fått nu då!
Först ut! Lite rec-ex, första julklappen och en bok jag läst men fick av någon som inte ville ha den mer.

Rör mig inte! har jag alltså läst förut men vi fick ett gäng begagnade böcker så då tog jag den här. Nu har jag hela serien i inbundet! Den är så snygg! Och jag tror jag ska försöka läsa om iallafall den här i år. Kanske till och med hela serien ..?
Så har jag fått två rec-ex från allas vår Modernista; Utpost av Ann Aguirre och Jag var här av Gayle Forman. Jag måste säga att omslaget till Jag var här ser bättre ut i verkligheten än på dataskärmen, så bytet var väll helt okej ändå ... det gamla var still bättre. Nåja, den ska nog bli läst när tiden kommer - för tillfället är jag dock ej jättesugen ..?

Utpost är alltså andra delen i Razorland-trilogin (det ÄR väll en trilogi?) och jag har INTE läst första delen än - så trodde verkligen inte att jag skulle få den andra. Men det fick jag! Och jag SKA verkligen läsa dem typ snart. Men alltså - jag har 90 olästa böcker så när snart är vet ingen ...

Så fick jag ett mystiskt paket från Natur&Kultur! Det innehöll en julhälsning, nyaste boken av min favvoförfattare och en bok som inte kommit ut än men som jag är jättepepp på. Böckerna var alltså Tsatsiki och olivkriget av Moni Nilsson (sjunde boken om Tsatsiki) och Vattnet drar av Madeleine Bäck. Som har ett omslag TO DIE FOR. Åh, blev så himla glad för det här paketet! Finaste julklappen juh!
Så blev det julafton! Och jag fick superfina presenter! Måste ha varit megasnäll i år. :') Böckerna är alltså Blod & stjärnstoft av Laini Taylor och den illustrerade utgåvan av Harry Potter och de vises sten av J K Rowling. Det var verkligen precis de böcker jag velat ha allra mest, Blod & stjärnstoft läser jag just nu och Harry Potter bläddrar jag i lite nu som då ... den är SÅ FIN!!! Tusen tack för i år, julgubben!

Och stort tack till Natur&kultur och Modernista också!

Vad fick ni i julklapp? Har ni läst någon av böckerna jag fått och vad tyckte ni isåfall?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar