lördag 16 januari 2016

Helgläsning #2 ?

Hej.

Som ni kanske märkt eller inte märkt så skrev jag inget igår. Nästan inte idag helelr för det är bara en kvart kvar. Men alltså ... det har hänt en del. Alan Rickman har t ex dött. Fick en sådan chock när jag fick veta det ... ugh. Fattar ej vad det är med den här veckan?! Först en tråkig nyhet (David Bowie), sedan en kul (Sandra Beijer), sedan en kul (Shadowhunters) och sedan en TRÅKIG: Alan Rickman finns ej kvar på denna jord. Jag vet inte, egentligen är jag nog inte särskilt påverkad ... men samtidigt: han var bara 69!!! Och verkar (ha varit) sjukt fantastisk.
Och det här bara ... krossar mitt hjärta hundra gånger om. *även om han typ kanske inte har sagt det ...* Bildkälla
Igår hände faktiskt en kul grej med, jag läste nämligen ut Askfödd. Eller kul och kul ... jag menar, nu är jag i något av en bookhangover för att: no book will ever be as good! *ehm*
Och idag (igår hade) har jag födelsedag. Fick superfina grejer, och en superfin dag i Helsingfors med bara mig och mamma och pappa. <3 :') Mysigt ändå att vakna till att ens familj sjunger, med frukost i sängen och alltså ... födelsedagar är faktiskt himla fina ändå.

Så ja, den här veckan har varit väldigt upp och ner. Vet inte riktigt vad jag tycker och tänker och känner just nu. Är mest trött. Var också på samtal med elevhandledaren ang vart jag ska efter nian och jag har verkligen ingen aning. Kanske en liten, men är också väldigt osäker.

Vad kommer jag då läsa i helgen? Ingen aning, faktiskt. Antagligen inte så mycket. Imorgon kommer jag inte ha vidare mycket lästid och på söndag borde jag satsa på skolarbeten jag inte gjort ... men får se. Borde läsa och referera en bok av nordisk författare innan nästa fredag så en sådan borde jag ju läsa. (Kan MYCKET väl hända att det blr Tsatsiki jag vänder mig till.) Beror lite på vad jag känner för, är som sagt i en MAJOR bookhangover atm så vet inte riktigt hur det går. 

Vad tänker ni läsa i helgen? Hur var er vecka? Några tips när man hamnar i en bookhangover?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar