torsdag 7 januari 2016

2 bortglömda

Puh! Då var första skoldagen avklarad för i år. Det var faktiskt inte så farligt, det var kul att träffas alla igen och gnälla på samma gamla saker. Och dagen gick väldigt snabbt? Det var också VÄLDIGT kallt idag - så sjukt at det plötsligt är -25 från att ha regnat i månader?!? Men nu är jag inne i värmen, med mina böcker och bloggar och min sköna säng. :')

Det var dock inte det här jag skulle prata om idag. UTAN - jag glömde ju två böcker som ska ges ut som jag är superpepp på i inlägget om januaris utgivning!
Jag råkade alltså glömma - för trodde typ att de kom ut mycket senare ..? - två böcker som ges ut av Bonnier Carlsen nu i januari. Den ena är en svensk författares debut för mellanåldern och heter alltså Billie: avgång 9:42 till nya livet, skriven av Sara Kadefors som jag läst Lex bok och Sandor slash Ida av innan. Jag vet inte riktigt vad den handlar om, bara att Billies föräldrar skiljer sig och hon rymmer ..? Ser hursomhelst väldigt mycket fram emot hur Kadefors är när hon skriver för mellanåldern.

Den andra boken är uppföljaren till en första del jag läste ifjol. Kopparhandsken är andra delen i Holly Black och Cassandra Clares fantasysamarbete för mellanåldern. Jag tyckte ettan var okej, men inte så mycket mer än det. Ett intresse för del två har dock växt sig allt större ju längre tid som gått och nu är jag riktigt pepp på hur allting fortsätter. Jag är dock rätt så besviken på att de bytt omslag ... För alltså ... nej. Jag gillar egentligen inte heller omslaget till Kopparhandsken i omslagsserien första boken hade men ska det här vara bättre? Nåja, förhoppningsvis är innehållet bra iallafall! (Såg nu att ettan kommer komma ut samtidigt med matchande omslag, så det är ju skönt iallafall. Och det var rätt så snyggt, så det blir säkert okej ...)

Någon som läst eller vill läsa dessa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar