onsdag 23 december 2015

Top Ten Books I Wouldn't Mind Santa Leaving under the Tree This Year

Hörrni! Här har det inte varit så mycket liv på sista tiden! Vad kan det bero på?

Eh ... typ att jag inte hade någon extra tid trots att alla prov var över? Typ det, ja. Det har flängts hit och dit, känns det som, under de senaste fem dagarna som gått sedan jag skrivit något här. Igår var det julfest, idag betygsutdelning. På söndag handlade vi julklappar, på lördag sov jag över hos en vän. Sånt en gör. Så bloggen har fått lida, men idag tänkte jag ta ikapp det lite och skriva eh, tre, inlägg. Vilket inte hände. Iställe gjorde jag en pepparkaksdeg, paketerade julklappar, satt i byn och lagade mat. Sånt en gör, ju.

Nu är klockan kvart över tolv, det är årets längst natt och jag borde sova för imorgon är det dan' före dopparedan' och då ska det pyntas och grejas. Men än är det nästan tisdag, så jag tänkte faktiskt ta och göra veckans Top Ten Tuesday: topp tio böcker jag önskar mig i julklapp.
1. Harry Potter och de vises sten, den illustrerade himla utgåvan! VARFÖR äger jag inte den än?!?
2. Blod & stjärnstoft av Laini Taylor, uppföljare till förra årets favvo Mörk ängel. Tredje boken finns signerad och klar i bokhyllan, åh vad det grämer mig att de inte hade tvåan på Bokmässan!
3. Den sovande och sländan av Chris Riddell & Neil Gaiman - Så. Snygg. Bok. Måste. Äga.
4. Typ allt Camille Rose Garcia rört vid? Nejmen, allra helst Snow White eller Cinderella.
5. Nimona av Noelle Stevenson har jag hört dundermycket bra om så ja, jag vill läsa.
6. Grafisk roman-versionen av Legend av Marie Lu. Please give me.
7. Modekokboken av April E Wickström som är en bok med svenska modeprofilers bästa recept. HUR bra idé?!?
8. Sword Princess Amaltea #2 av Natalia Batista - jag har inte ens recenserat ettan (det kommer!), men ja, tvåan ser jag hemskt mycket fram emot att få läsa.

Sedan kommer jag inte på nåt mer. Sjukt ändå. Möjligtvis Odinsbarn till, men sedan är jag rätt så nöjd. Och kanske Nattsagor för sömnlösa, men den kan jag ju låna på bibban. Så i julklapp önskar jag mig främst lite lyxigare böcker, med bilder. Fö sånt vill en ju äga själv. Något här som också finns på din önsklista? Eller kanske inte - vad finns då på den?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar